Hihetetlenül romantikusan ünnepelt a sztárpár

Blake Lively, Ryan Reynolds
Vágólapra másolva!
Ryan Reynolds, a Deadpool és a Két pasi meg egy csajszi című sorozat sztárja október 23-án ünnepelte negyvenedik születésnapját. A nagy eseményről a napokban osztottak meg fotókat feleségével, Blake Livelyval, akivel nem akárhol romantikáztak.
Vágólapra másolva!

A nagy mérföldkövet jelentő születésnapot ugyanis a sztárpár abban a japán étteremben ünnepelte meg, ahol annak idején egymásba szerettek. A Lively által az Instagramon megosztott fotón azt láthatjuk, hogy egy asztalnál állva ölelkeznek, szerpentinekkel és lufikkal körülvéve.

„Ebben a bostoni étteremben szerettünk egymásba. És továbbra is szerelmesek maradunk, ugyanitt. Köszönjük a legjobb ételt és az emlékeket! Ez a hely a kedvencünk!!

Hey, Reynolds, eléggé bírlak ám. Csak hogy tudd..." – írta a színésznő a romantikus fénykép mellé.

A posztolásban szerencsére a színész sem maradt le.

Köszönhetően a feleségemnek, haveromnak és a nemzetközi kémnek, Blake Livelynak. Nagy-nagy köszönet a kedvenc New York-i éttermemnek is. És üdvrivalgás a gyerekeinknek, amiért nem kaptak szét mindent, ahogy tervezték" – olvasható Reynolds szövege a kép mellett, amelyen a pár vicces maszkokkal látható.

Az elmúlt időszak egyébként elég izgalmas lehetett a sztár életében, hiszen amellett, hogy most betöltötte a negyvenet, szeptember 28-án Livelyval megszületett második gyermekük. Első gyerekük, egy James nevű kislány 2014 decemberében látta meg a napvilágot.