Ezek a sztárok legszexibb halloweeni jelmezei

Paris Hilton, halloween
Vágólapra másolva!
Októberben, ahogy közeledik a hó vége, szinte egész Amerika halloweenlázban ég. Miért pont a sztárok maradnának ki? Az ő legjobb halloweeni jelmezeiket ráadásul meg is őrzi az emlékezet. Íme a legszexibb kosztümök, az elmúlt több mint tíz év terméséből válogatva.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton 2005-ben úgy gondolta, nem a halloween ijesztő hagyományaira fókuszál, hanem pusztán a beöltözésre – ezért nyilván sokan hálásak, hiszen az örökösnő, színésznő és realitysztár Playboy-nyuszinak öltözött.

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Miley Cyrus megjelenésével a hétköznapokon is szeret feltűnést kelteni, sőt botrányt okozni. 2013-ban úgy döntött, hogy emléket állít Lil Kim hírhedt 1999-es MTV Video Music Awards-féle megjelenésének. Ide kattintva csekkolhatjuk, milyen élethűre sikeredett a színész-énekesnő jelmeze.

Forrás: Twitter / Miley Cyrus

Kelly Osbourne is egy kolléganője előtt tisztelgett egyik emlékezetes halloweeni kosztümjével: ő – szintén 2013-ban – Christina Hendricks színésznőnek öltözött. Kulisszatitkok szerint a realitysztárnak három melltartót is be kellett vetnie a hatás érdekében.

Forrás: Instagram / Kelly Osbourne

Kim Kardashiantől kifejezetten szokatlan, hogy felöltözik, nem pedig levetkőzik: 2014-ben mégis így történt, hiszen csontvázjelmezt húzott. Az már más kérdés, hogy a testhez simuló dressz azért így is elég sok mindent megmutat.

Forrás: Instagram / Kim Kardashian

Kate Upton, a fehérneműmodellből lett színésznő is a csontvázvonalat követte 2011-ben, Heidi Klum halloweeni partiján. Ő aztán tényleg csak jelzésértékkel, mindössze testfestésével alakult át, ezt leszámítva kivágott fehér ruhájával és vállig érő, hullámos szőke hajával akár Marilyn Monroe-nak is elment volna – vélhetően emiatt azért senki sem tett neki szemrehányást.

Forrás: Jemal Countess / Getty Images North America / AFP

Végül pedig Kim Kardashiant és Paris Hiltont még egyszer szerepeltetnünk kell, olyan lelkes és ötletes halloweeni beöltözők. Kardashian Kate Uptonhoz hasonlóan Heidi Klum partiján vett részt (csak ő 2010-ben) ebben a szexi Piroska-jelmezben, Hilton pedig tavaly öltözött vadító gladiátornőnek – amely jelmezzel csak az a baj, hogy nehéz lesz idén überelnie.

Forrás: Bryan Bedder / Getty Images North America / AFP
Paris Hilton Forrás: Jerod Harris / Getty Images North America / AFP