Csurom véresen jelent meg az egykori gyereksztár és a felesége

Joseph Gordon-Levitt
Vágólapra másolva!
Elég emlékezetesre sikeredett az Űrbalekok című szériával még kamaszként híressé vált Joseph Gordon-Levitt és neje első nyilvános megjelenése.
Vágólapra másolva!

A jóképű színész és üzletasszony felesége, Tasha McCauley 2014 decemberében teljes titokban kötöttek házasságot, és egészen eddig sosem lehetett őket nyilvánosan együtt látni.

Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

Habár a párnak már első közös gyermeke is megszületett (egy kisfiú tavaly augusztusban), nagyon sokáig rejtőzködtek a nyilvánosság elől – ennek azonban most vége.

Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

Gordon-Levitt és McCauley megadták a módját első közös nyilvános megjelenésüknek, amire a Seth Rogen által évente megrendezett Halloween Hilarity for Charity című jótékony célú varietéműsor keretében került sor szombat éjjel Los Angelesben.

Forrás: Joseph Gordon-Levitt (R) and Tasha McCauley

Az eseményen – amelynek bevételével idén az Alzheimer-kórban szenvedőket támogatták – a sztár és neje is színpadra lépett, méghozzá hófehérben, ám (valószínűleg a közelgő halloween tiszteletére) tetőtől talpig véresen. A „véres” kosztüm sem tudta azonban eltakarni, milyen bájosan mutat együtt a pár, akik még egy színpadon elcsattanó csókra is kaphatóak voltak.