Ötezer játékos próbálkozott Gundel Takácsnál, négyen vitték el a fődíjat

Gundel Takács Gábor Maradj talpon!
Vágólapra másolva!
Október 3-án 570. epizódjával ünnepli ötödik születésnapját a Maradj talpon!. Gundel Takács Gábor vetélkedőjének első része 2011. október 3-án került adásba.
Vágólapra másolva!

A vetélkedő alapjául az Armoza Formats Still Standing formátuma szolgál, melyből a világon sehol nem forgattak annyi adást, mint Magyarországon. "A műsor alaphelyzete nagyon hasonlít arra, amikor egy társaság hétvégén összejön játszani. Beszélgetnek, poénkodnak, húzzák egymást, játszanak, nevetnek, versenyeznek. Ezt a hangulatot mindenki ismeri és jó felidézni és átélni hétköznap esténként a képernyő előtt is. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is" - mondta Gundel Takács Gábor műsorvezető.

Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője MTVA

A vetélkedőben eddig több mint 5000 játékos tehette próbára tudását és több mint 36 ezer kérdés hangzott el.

A játékosok az öt év alatt csaknem egymilliárd forintot vittek haza, a fődíjat viszont mindössze négy játékosnak sikerült elnyernie, legutóbb Kiss Juditnak, a szeptember 26-i adásban. Judit ezzel beírta magát a műsor történelmébe: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa. Nem mindenki volt ennyire szerencsés:

a talpon maradottak közül 103-an mindössze 100 forintos nyereménnyel távoztak.

A vetélkedő rendszeres tematikus különkiadásaiban játszottak már kéményseprők és tűzoltók, műsorvezetők, sportolók, de jegyespárok is összemérhették tudásukat. Idén további különkiadások várhatók, például az új évaddal jelentkező Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató műsorhoz kapcsolódóan.

A Maradj talpon! folyamatosan várja a játékosok jelentkezését.