Norbi–Majka-cirkusz: itt a búcsúüzenet

Kitört a háború Norbi és Majka között: nem kímélik egymást! Schobert Norbert Majaros Péter
Vágólapra másolva!
Schobert Norbert lezárná a parttalan vitát, amely alapja az volt, hogy iparváros-e Ózd, vagy sem, majd átment személyeskedésbe és kölcsönös sértegetésbe.
Vágólapra másolva!

Norbi jelentős méretű Facebook-tábora még nem tette túl magát a Majka-ügyön, így a tréner videoüzenetében szóba hozott olyan leveleket, amelyek ezzel a kissé nevetséges celebharccal foglalkoztak. „Balázs Pali ott lakik mellettem, bármikor elfogadom a meghívását, de szerintem a második fél nem fogja elfogadni” – magyarázta, arra reagálva, hogy a göndör hajú dalnok békítőként próbált fellépni két nappal ezelőtt, közös és meghitt update-szalonnázást kínálva fel opcióként.

Valaki beírta Norbinak, hogy ő nem szép: „Javaslom neki, hogy nézegesse Gelencsér Tímea szépségkirálynő oldalát. Vagy Majkáét, ő nagyon szép” – reagált erre Schobert (itt kiderült, hogy még van benne sértettség), majd később kérte, hogy „akadjunk le erről a Majka-sztoriról”. Közölte, hogy ő nem fog újabb levelet írni. „Egyszer mindenki összeveszik valakivel, a szomszédjával is, aztán kibékülnek” – elmélkedett a fitneszguru.

Vicces csetepaté volt Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Forrás: Tv2

„Ne figyelj a köcsögökre!” – írta neki később egy híve, erre humorral próbált válaszolni Norbert: „De figyelnem kell, mert összetöröm őket, úgyhogy óvatosan kell közlekedni a köcsögökkel teli helyiségekben.”

Előzmények alább: