Lengyel Tamással és lábműves limonádéval támad a Comedy Central

RTL Klub Válótársak 2 forgatás RTL Klub, Válótársak 2 forgatás Lengyel Tamás
RTL Klub Válótársak 2 forgatás RTL Klub, Válótársak 2 forgatás Lengyel Tamás
Vágólapra másolva!
A Comedy Central szeretné megújítani itthon a szkeccs műfaját, új tehetségeket is keres, miközben jön az Ééés Most, többek között Lengyel Tamással és Haumann Mátéval. 
Vágólapra másolva!

A Mélyvíz után újabb szkeccssorozattal állt elő a Comedy Central, október 1-jén indul az Ééés Most, egyelőre húsz készült a fél perctől három percig terjedő kisfilmekből.

Az epizódokban csak a főcím közös, a témák igen változatosak, társadalomkritikus reklámparódia, kamu rapper kamu videoklipje, valamint minden idők legrosszabb szitkompilotja is képernyőre kerül, de a csatorna azt ígéri, a lábműves limonádéról és a parizer unboxingról is szó esik, akármit is jelentsen ez. Íme, egy kis ízelítő, az egyik rész:

A színészeket mindig az adott jelenethez választották, a legtöbbször visszatérő szereplő a Grund Színház tagja, Ferenc Attila, de többek között Lengyel Tamás, Haumann Máté és Dengyel Iván is feltűnik.

A folytatásban gyakorlatilag bárki szerepelhet: "Szeretnénk minél több hazai alkotót bevonni, legyen az akár egy kreatív YouTube-os, egy színjátszókör vagy egy animációs stúdió. Aktívan is keressük ezeket az alkotókat, de a spontán jelentkezésüket is örömmel fogadjuk" – mondta Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális programigazgatója.