Legyen rákos, és rohadjon a pokolban! – A legcsúnyább sztárválások

Jennifer Aniston, Brad Pitt
Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angelina Jolie válása kezd egyre inkább eldurvulni, de láttunk már rosszabbat. Volt, aki a válás után nemcsak elvonóba került, de kórházi kezelésre is szorult, annyira kikészült, Nicole Kidman pedig az elköltözés után el is vetélt. Voltak hosszú gyermekelhelyezési perek, dühkezelési kurzusok, pornófüggés - Charlie Sheen pedig egyenesen azt kívánta volt nejének, hogy legyen rákos, és rohadjon a pokolban. Mutatunk pár durva sztárválós sztorit.
Vágólapra másolva!

Ashton Kutcher és Demi Moore

A jelenleg 53 éves színésznő és a nála 16 évvel fiatalabb színész kapcsolata először sokakat meglepett, és a nagy korkülönbség miatt 2005-ös házasságkötésükkor nem jósoltak nekik túl sok boldog együtt töltendő évet. A Twitterre sorozatosan kiposztolt képek azonban arról árulkodtak, hogy a pár házassága tökéletes.

Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Nem sokkal hatodik házassági évfordulójuk után Moore mégis arról számolt be, hogy elválnak. A szakításnak Kutcher promiszkuitása volt az oka: kiderült ugyanis, hogy volt egy egyéjszakás kalandja egy 22 éves nővel, sőt állítólag többször, másokkal is megcsalta már a feleségét.

Az eset azonban nem is ezért volt olyan megrázó, hiszen a hűtlenség meglehetősen mindennapos dolog, a színésznő viszont szó szerint belebetegedett az ügybe. A válás után nemcsak elvonóba került, de kórházi kezelésre is szorult, annyira kikészült.

Nicole Kidman és Tom Cruise

A két világsztár 1990-ben házasodott össze, és tizenegy év után, 2001-ben váltak el, egészen váratlanul. Az esetben az volt a legkülönösebb, hogy igazi rejtély volt: nem lehetett tudni, miért történt. Állítólag Kidman maga sem tudta igazán, és többször nyilatkozta, hogy egészen összetörte az ügy. Cruise eközben azt mondogatta az újságíróknak, hogy exfelesége nagyon is jól tudja az okát.

Forrás: Jack Guez / AFP

Később többen arra tippeltek (főleg, miután Katie Holmesszal is megismétlődött a dolog), hogy azért szakítottak, mert a katolikus színésznő nem volt hajlandó tovább elviselni a színésznek a szcientológiai egyház iránt érzett lelkesedését. De valószínűleg az sem segített az ügyön, hogy Kidman még csak 23 éves volt, amikor összeházasodtak – később ő maga is elmondta, hogy még szinte gyerekfejjel ment hozzá a sztárhoz.

Az igazán tragikus azonban az volt a Cruise–Kidman-válásban, hogy a színésznő utóbb elárulta, hogy amikor különköltöztek Cruise-zal, három hónapos terhes volt tőle, ám nem sokkal ezután elvetélt. A sztárnak már házasságuk elején is volt egy vetélése, így nem csoda, hogy az újabb magzat és szerelme együttes elvesztése nagyon megviselte.

Alec Baldwin és Kim Basinger

Kim Basinger és Alec Baldwin közös filmjük, a Fogd a nőt, és fuss! forgatásán ismerkedtek meg 1990-ben, és három év múlva össze is házasodtak, 1995-ben pedig gyermekük született. 2001-ben azonban viszonyuk annyira megromlott, hogy szakítottak – 2002 februárjában hivatalosan is elváltak.

„A Fogd a nőt, és fuss! forgatása előtt sokáig vacilláltam, hogy ne az Egy ágyban az ellenséggel-t válasszam-e inkább helyette, mert annak is felajánlották a női főszerepét. Hát nem vicces?

mondta nemrégiben egy interjúban a színésznő, aki annak idején zsarnoknak és Szaddám Huszeinnek nevezte a férjét, és azt is bevallotta, hogy titokban a haláláról fantáziált.

Forrás: Vince Bucci / AFP

Az amúgy is csúnya válást pedig még tovább durvította az a szörnyű gyermekelhelyezési per, ami négy éven át húzódott a felek között. A bíróság végül Basinger javára döntött, 2007-ben pedig kiszivárgott egy hangüzenet, amelyben Baldwin „neveletlen, felelőtlen kis malac"-nak nevezte a saját lányát, a ma már húszéves Irelandet. Ennek következményeként a volt feleségével kötött megegyezés tartalmazott egy olyan kitételt is, miszerint a színésznek el kell végeznie egy dühkezelő tanfolyamot.

A válás egyébként Baldwint is megviselte. „Életemnek ez a szakasza egy elmosódott folt. Pontosan tudom, milyen projekteken dolgoztam 1986 és 2000 között.

Nagyon fájdalmas évek voltak, mintha folyamatosan egy szikla széléről bámultam volna lefelé" – panaszkodott később.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Annak idején „Jen és Brad" volt Hollywood kedvenc szerelmespárja. Összesen hét évet töltöttek együtt, ebből ötöt házasságban. Miután azonban a Mr. és Mrs. Smith forgatásán a színész beleszeretett partnernőjébe, Angelina Jolie-ba, 2005-ben válás lett az idill vége. Elég egyértelmű volt, hogy Pitt a forgatáson megcsalta Anistont, ráadásul a sajtó onnan kezdve elkezdte „szegény Jenniferként" emlegetni, szóval az egész helyzet nagyon megalázó lehetett a számára.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

De a színész még ezt is tudta fokozni azzal, hogy később azt nyilatkozta: elpazarolta az életét, amikor a Jóbarátok sztárjával élt házasságban. Amikor pedig Jolie is megszólalt, és egy interjúban elmesélte, hogyan szeretett bele a közös munka során a színésznő férjébe, már tényleg betelt a pohár Anistonnál, és nyilvánosan is elmondta, hogy ez mennyire nem volt jó fej dolog.

Jennifer Aniston hányattatásai ráadásul most megint folytatódnak, hiszen a Brangelina-válóper kiderülte után a sajtó rögtön elkezdte firtatni, vajon mit szólhat ő mindehhez, a közösségi médiát pedig ellepték az őt ábrázoló mémek.

Charlie Sheen és Denise Richards

A viszonyuk már rendeződött azóta, de a 2006-ban négy év házasság után elvált pár szakítása igen durvára sikeredett. Magához a búcsúhoz valószínűleg Sheen szerencsejáték-függősége, droghasználata és megszállott netpornószenvedélye vezetett (és akkor ez minden bizonnyal csak a jéghegy csúcsa), de a mocskos ügy ezzel még nem zárult le.

Forrás: Evan Agostini / Getty Images North America / AFP

Richards távoltartási végzést kért volt férje ellen, aki egy üzenetben azt kívánta neki, hogy legyen rákos, és rohadjon a pokolban. De Sheen ennél hétköznapibb módon is tudott gonoszkodni. „Egy disznó vagy. Egy szánalmas, munkanélküli disznó, aki szerencsétlen és tehetségtelen,

– szóltak a színész szívhez szóló sorai, aki emellett arra buzdította a rajongókat, hogy bojkottálják egykori szerelme reality show-ját.

Amber Heard és Johnny Depp

Ez a legfrissebb lezárult sztárválás, hiszen Depp és Heard szakításának a végére még csak idén augusztusban került pont. A két sztár a 2011-es Rumnapló forgatásán jött össze (amikor a színész még Vanessa Paradis-val élt kapcsolatban), de a házasságuk mindössze 15 hónapig tartott.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

A válókeresetet a Deppnél 23 évvel fiatalabb színésznő adta be, aki azt állította, hogy a férfi bántalmazta, így távoltartási végzést is kért ellene. Az ütlegek során szerzett sérüléseiről Heard fotókat is bemutatott, de a színész mindvégig tagadott. A hercehurca pedig igencsak megviselhette a színésznőt, mert a válóper során csontsoványra fogyott.

Ilyen előzmények után mindenki hosszan elhúzódó és csúnya ügymenetre számított, ám a pár végül villámgyorsan és békésen vált el. Heard visszavonta vádjait, peren kívül egyezett meg a színésszel, és a tőle kapott hétmillió dollárt jótékony célokra fordította (egy bántalmazott nőket támogató alapítványnak és egy gyerekkórháznak adta). Valószínűleg sosem fog kiderülni, mi is történt valójában, a színész részeg őrjöngéséről készült videó azonban több mint beszédes.

Britney Spears és Kevin Federline

Az egykori pophercegnő részéről nem volt épp a legbölcsebb döntés, amikor 2004-ben, mindössze háromhavi randizgatás után hozzáment a háttértáncosához. Két évvel és két gyerekkel később mindez végképp nyilvánvalóvá vált. Spearsnek állítólag Federline állandó bulizásaiból lett elege, ezért egy SMS-ben közölte vele, hogy válni akar.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

De az igazán ronda dolgok csak ez után kezdődtek: a marakodás a gyerekek és az énekesnő pénze miatt. Mindez odáig vezetett, hogy Britney teljesen összeomlott – ekkor történt a hírhedt hajleborotválós és esernyős eset (amikor egy paparazzo kocsijának ment neki az eszközzel), hogy a sztár végül a pszichiátrián kössön ki.