Gwyneth Paltrow bikiniben ünnepelte 44. szülinapját

Gwyneth Paltrow
Vágólapra másolva!
A színésznő szeptember 27-én töltötte be a negyvennégyet, amely alkalomból az egész hetet Cabo San Lucasban tölti a barátnőivel. Mivel Cabo a mexikói tengerparton található, a sztár természetesen bikiniben ünnepel.
Vágólapra másolva!

A színésznőt szülinapi nyaralása során paparazzók egy retró hangulatú, magasan szabott alsórésszel és aszimmetrikus toppal rendelkező fekete-fehér bikiniben, illetve hozzá illő fehér napszemüvegben kapták lencsevégre, ahogy a parton álldogál, egy nyugágyban napozik, vagy épp összepacsizik egy barátnőjével.

A szóban forgó képeket itt nézhetjük meg, de Paltrow saját maga is kirakott magáról egy fürdőruhás képet Instagram-oldalára.

#tbt Monday when @jcvn40 caught me in an epic nap on the beach

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Ezen a fotón azt láthatjuk, hogy a sztár a tengerparton egy kék bikiniben szunyókál – a fénykép mellett olvasható vicces kommentár szerint pedig a képet Paltrow a Throwback Thursday (nosztalgiázós csütörtök) alkalmából tette ki, az ugyanis még hétfőn készült, amikor egyik barátnője titokban lekapta szundikálás közben.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

A színésznő a születésnapján is megosztott egy fotót magáról: ezen smink nélkül látható, és természetesen így is nagyszerűen néz ki.