Hajós András is bocsánatot kért Demjén Ferenctől

Hajós András
Hajós András szociológus, énekes, dalszerző, humorista. Origo interjú 2016.03.07.
Vágólapra másolva!
Majka után Hajós András is bocsánatot kért Demjén Ferenctől, miután az énekesen poénkodtak egy sort a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Hajós Facebook-oldaláról nem mellesleg az is kiderül, hogy új műsoron dolgozik, saját ötlet alapján. 
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár legutóbbi adásában Kocsis Tibornak Demjén Ferencet kellett megszemélyesítenie, Hajós András és Majka a produkció mellett Rózsi színpadi megjelenéséről és életviteléről is elsütött pár viccet – mire az énekes megsértődött, bár Majka szerint ebben az újságíróknak is szerepe volt.

Hajós András elnézést kért, bár szerinte nincs miért Fotó: Marton Szilvia - Origo

Majka ezzel együtt bocsánatot kért, nemrég pedig Hajós is megtette ugyanezt egy Facebook-posztban:

Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit, nem ez volt a szándékom" – kezdte, majd arról írt, hogy a Sztárban sztár egy szórakoztató műsor, aminek része a csipkelődés, szerinte az sem volt annál több, amit Demjénről mondtak:

Hajós szerint korunk velejárója, hogy mindenki kommentel, véleményt mond, ő is fél attól, hogy mit fog kapni a következő adásban, hiszen Muri Enikőnek majd az ő egyik dalát kell énekelnie. Végül arról írt, hogy ő is állt sokszor színpadra részegen vagy beszívva, de ez is kellett ahhoz, hogy azzá váljon, aki. Mutatjuk egyben a posztot:

Ha kicsit lejjebb görgetünk Hajós üzenőfalán, még egy érdekes információra bukkanhatunk, a Római-partól a Fellini bisztróból posztolt képe mellé azt írta, hogy saját ötlete alapján forgat épp tévéműsort. Kíváncsian várjuk a folytatást!