Feltámad Alfred Hitchcock

Alfred Hitchcock a Családi összeesküvés forgatásán
Alfred Hitchcock a Családi összeesküvés forgatásán
Vágólapra másolva!
Welcome to Hitchcock címmel fejleszt a thrillermágus műveinek szellemében antológiasorozatot az NBCUniversal csatorna produkciós cége, a Universal Cable Productions.
Vágólapra másolva!

A széria Hitchcock különleges történetmesélési fogását követi majd, amely olyan műveiben csúcsosodott ki, mint a Madarak, a Psycho vagy az Alfred Hitchcock bemutatja című sorozat. A Hitchcock stílusát felidéző antológiából egyelőre egy évad készül az alkotó örököseivel karöltve, de a jövőben további szezonok is születhetnek.

Alfred Hitchcock a Családi összeesküvés forgatásán Forrás: Universal Pictures / Collection Christophel

„Hosszú idővel a halála után

a borzongás mesteri manipulátora. Valódi megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Hitchcock Hagyaték a mi stúdiónkba vetette a bizalmát, s így leróhatjuk tiszteletünket a munkássága előtt" – mondta Dawn Olmstead, a Universal Cable Productions megbízott alelnöke.

„A nagyapánk mindig is a legjobbakkal és legragyogóbbakkal dolgozott együtt, hogy testet ölthessenek a látomásai. Biztosak vagyunk benne, hogy a Universal Cable Productions nagy gonddal segít majd nekünk megőrizni az örökségét" – nyilatkozta a Hitchcock Alapítvány nevében egyik alapítója, Katie O'Connell-Fiala.

Chris Columbus idén júliusban Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A Hitchcock családdal szoros együttműködésben dolgozó executive producerek közt ott találjuk Chris Columbust is. A Reszkessetek, betörők!, a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van vagy a Harry Potter és a bölcsek köve direktoraként ismert alkotó lesz egyúttal a pilot epizód rendezője is.