Nagyon megváltoznak az RTL Klub vasárnapjai

valkó eszter
Vágólapra másolva!
Három új hétvégi magazinműsor indul az RTL Klubon, az egyiket a legutóbb a Nyerő páros-ban látott Valkó Eszter kapta.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub átalakítja a hétvégi műsorrendjét, október 2-án három szponzorfinanszírozott műsor is jön a csatornára. A félórás produkciók 11.20-tól indulnak egymás után, innentől kezdve ezeket is nézhetjük vasárnaponként.

A Sütnicake egy vetélkedő lesz, amelyben tizenkét cukrász mutatkozik be, mindegyikük megpróbálja elkészíteni a tökéletes tortát, egy azonban minden vasárnap kiesik közülük. A műsort a Nyerő páros döntőse, Valkó Eszter kapta.

Valkó Eszter új műsort kapott Forrás: RTL Klub

A Highlife a luxus, a csillogás világát mutatja be a nézőknek, de az RTL Klub ígérete szerint nem lesz öncélú, inkább arról fog szólni, "hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai". A műsorvezető a Nyerő páros-ban szintén látott, az Éjjel-nappal Budapest-ben megismert Kovács Dóra lesz.

A StílusKalauz a legújabb trendeket mutatja be nemcsak a divat, de a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok és a technikai újdonságok világából is, műsorvezetője Somogyi Zoltán, szakértője Pusztai Olivér stylist lesz.