Megvannak a legjobban fizetett tévés színészek

Agymenők Jim Parsons
Vágólapra másolva!
Az Agymenők sztárjai idén is az élen végeztek, még mindig Jim Parsons a legjobban fizetett tévés színész – bár tavalyhoz képest csökkent a bevétele. 
Vágólapra másolva!

A Forbes idén is kiadta a legjobban fizetett tévés színészek listáját, az alapján rangsorolva őket, hogy kinek mennyi bevétele folyt be 2015. június 1. és 2016. június 1. között.

Még mindig az élen CBS

Eszerint az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons végzett az első helyen, akárcsak tavaly, a bevétele viszont az egy évvel korábbi 29 millió dollárról 25,5 millió dollárra csökkent – ez sem kis summa azért, közel 7 milliárd forintnak felel meg.

Sorozatbeli kollégái, Johnny Galecki, Simon Helberg és Kunal Nayyar valamivel le vannak maradva, 24 millió, 22,5 millió, illetve 22 millió volt a bevételük.

A drámai színészek közül Mark Harmonnak megy a legjobban Forrás: CBS

A drámai színészek közül az NCIS főszereplője, Mark Harmon keres a legjobban – évi 20 milliót –, rajtuk kívül a Modern család-ból Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson és Ed O'Neill, valamint Nathan Fillion (Castle) és Ray Romano (Bakelit) fért még be a legjobb tízbe, utóbbinak új sorozata mellett régi jogdíjakból jött nem kis bevétele.