Király Linda rapperként is kipróbálná magát

Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án
Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án
Vágólapra másolva!
A harmadik adásban Király Linda búcsúzott a Sztárban sztár-tól, az énekesnő szerint nem volt túl szerencsés, hogy három nappal a műsor kezdete előtt még beszélni sem tudott.
Vágólapra másolva!

Betegsége miatt hátrányból indult Király Linda, a versenyből harmadikként búcsúzott. Nem fordult meg a fejében, hogy lemondja a szereplést, mindenképp ki akarta próbálni magát. "Egy vírust szedtem össze, ami megtámadta a torkomat és a légcsövemet. Mikor a kórházba értünk körülbelül egy milliméter hely maradt a levegőnek, ijesztő volt. Ráment az egész a torkomra, nagyobb gond nem lett belőle, de egy hosszabb folyamat egy ilyen betegségből kijönni."

"Olyan típus vagyok, aki ha elvállal valamit, azt végigviszi, legalábbis megpróbálom a legjobbat kihozni belőle" - mondta a Mokkában.

Forrás: TV2

Sok olyan karakter lett volna, amit szívesen elvállal, kipróbálta volna a rappelést, és sajnálja, hogy nem volt lehetősége magyarul énekelni. "Szerettem volna minél több színemet megmutatni, de mindentől függetlenül nagyon jól éreztem magam."

Közös koncertre készül testvérével, Viktorral, és lemezt is készít, az Origónak nemrég hosszabb interjúban is mesélt, itt megnézheti.