Izgalmas hajsza kezdődik a Viasaton

Jay Hayden és Mireille Enos A nagy fogásban
THE CATCH - "The Real Killer" - Alice and the team take on a very public client, a husband who was wrongly imprisoned for murdering his wife. Alice, however, is distracted with a mission of her own: track down Ben and figure out his next move. Meanwhile, Ben, Margot and Reggie are in desperate need of cash since Alice foiled their last plan, and the three con artists set their sights on a new target, on "The Catch," THURSDAY, MARCH 31 (10:00-11:00 p.m. EDT) on the ABC Television Network. (ABC/Kelsey McNeal) JAY HAYDEN, MIREILLE ENOS
Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án érkezik meg Magyarországra a The Catch című krimisorozat, A nagy fogás címmel fog menni a Viasat3-on.
Vágólapra másolva!

Szeptember 26-án országos tévépremierként indul a Viasat3-on A nagy fogás, egy idei krimisorozat a Grace klinika és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című széria alkotójától, Shonda Rhimestól.

Jay Hayden és Mireille Enos A nagy fogásban Forrás: ABC

A történet középpontjában egy sikeres nő, Los Angeles egyik legjobb magánnyomozója, Alice Vaughan (Mireille Enos) áll, akinek a vőlegénye (Peter Krause) egyszer csak eltűnik a nő pár millió dollárjával.

Alice persze nem hagyja annyiban a dolgot, nyomozói képességeit latba vetve a férfi után ered – hamar rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen nő, akit a férfi átvert.

A nagy fogás plakátja Forrás: Viasat3

A széria idén májusban indult az Egyesült Államokban, már megrendelték belőle a második évadot is.