Kegyetlenül kimondja a véleményét az X-Faktor új zsűrije

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Elrajtolt a hatodik X-Faktor, először láthattuk együtt zsűrizni Tóth Gabit, ByeAlexet, Gáspár Lacit és Puskás Petit. A fiatalítás jót tett a szériának, sokkal lazábbak, szókimondóbbak és őszintébbek, mint azt a tehetségkutatókból megszokhattuk, így aztán sokkal több a sértődés is. Már az első adásban volt pár nagyon jó hang, de sok hamis, ripacskodó, magát óriási tehetségnek gondoló jelentkező is színpadra állt.
Vágólapra másolva!

Rögtön egy őrült produkcióval indult az új évad, egy 19 éves srác először a beszólásaival és flegmaságával kiakasztotta a zsűrit, de produkciója után négy igennel ment tovább: Tóth Gabi "imádta, hogy ilyen hülye", közelebb is hívta az asztalhoz, hogy még jobban megnézze. Petics Kristófot vélhetően még jó darabig láthatjuk majd, sokaknak eszébe juthatott róla Király L. Norbi egykori őrjöngése ugyanezen a színpadon.

Elrajtolt az új X-Faktor Forrás: RTL Klub

A nagy vidámságot a már megszokott sikertelen előadások követték, Gáspár Laci sokakat zavart össze azzal, hogy gúnyosan beleénekelt a produkciókba, egy előadást pedig a lepkepukihoz hasonlított - végig tolta a poénokat, nem fogta vissza magát. Persze nem mindenki értette, hogy miért nem juthatott tovább,

a zsűri negatív kritikáját az önjelölt tehetségek a hatodik szériában sem tudják feldolgozni.

Puskás Petiék sokszor mélyen belementek az előadók kifigurázásba, sokat röhögtek, nem kímélték a jelentkezőket – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a legszigorúbb és legőszintébb zsűrit sikerült összeállítani.

Nem maradt el a dráma

Eljött az a srác is a zenekarával, aki nemrégiben Tóth Gabit és Tóth Verát szidta ittasan egy videóban, ami aztán bejárta a Facebookot. A Golden Coast zenekar énekese bocsánatot kért, és bár az énekesnő elfogadta, egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki komolyan gondolja. A produkció után csúnya kritikát kaptak a fiúk, ByeAlex szerint be voltak tojva, repültek is a műsorból. Egy Karina nevű lánynak nagyon örült Gáspár Laci, a produkciót a többiek is agyondicsérték, az első adás egyik legjobbjának tűnt.

A 14 éves Nilla egy Hozier számmal lépett a színpadra, őt is megszórták négy igennel, a nagy ovációnak azonban gyorsan vége lett: megint kaptunk pár fura alakot, egy lány például teljes csendben állt a színpadon, míg a fülébe dugott fülhallgatón meg nem szólalt a dal, amit a mobiljáról játszott magának - "zene nélkül olyan furcsa", mondta is egy családtag a színfalak mögött, talán csak ő nem érezte, hogy mennyire kínos, amit csinál.

Feltűnt Vaga Feri lánya is, főleg Puskás Peti volt oda érte, három igennel ment tovább: rajta sokat vitatkoztak,

ByeAlex "bazi unalmas"-nak nevezte, a többiek meg teljesen odavoltak.

Egy extravagáns külsejű, a homlokán nagy tetoválást viselő énekesnő is megosztotta a zsűrit, neki "hatalmas nagy nem"-et adott Alex, kapta is a beszólásokat tőle a színfalak mögött - idén sem marad el a dráma meg a feszkó a zsűriasztal mögött, az énekes többször egész mást hallott, mint a többiek.

Nem mindig értett egyet a zsűri Forrás: RTL Klub

Beszólások, trollkodás és sértődés

Az új X-Faktor érezhetően a fiatal nézőket igyekszik megfogni, a zűri laza, gátlások nélkül mond véleményt, az első adásban röpködtek a káromkodások, és sokszor mutattak képet a kulisszák mögül, láthattuk a szünetekben egymással poénkodó zsűrit, a szörnyen csalódott, és ByeAlexet erősen kritizáló kiesőket, na és a trollkodó Istenes Bencét.

Ezúttal már nem 12, hanem 27 millió forintért megy a küzdelem,

egy hét múlva folytatódik a válogatás a képernyőn.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora az X-Faktorban?

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?