Utoljára útra kel a Morning Show

Morning Show
Vágólapra másolva!
Szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosban indítja a napot a Morning Show. Sopronban, Kaposváron, Baján, Egerben és Budapesten találkozhatnak a hallgatók Sebestyén Balázsékkal.
Vágólapra másolva!

A Morning Show műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ismét útnak indulnak, üvegstúdiójukkal öt nagyvárosba látogatnak el. Azon felül, hogy az érdeklődők élőben találkozhatnak a rádiósokkal, a műsorvezetők játékra is invitálják a hallgatókat, nyereményekkel érkeznek a helyszínekre.

A nagy őszi turné Sopronban indul szeptember 26-án, ezután Kaposváron, Baján, Egerben ébresztenek a srácok, majd hajóra szállnak: Budapesten a Dunán található Táltos hajóról köszöntik a hallgatókat.

A Morning Show műsorvezetői ismét útra kelnek Forrás: Class FM

"Imádunk útra kelni, hiszen ilyenkor nemcsak kimozdulhatunk a jól megszokott stúdiónk kényelméből, de személyesen is találkozhatunk a hallgatóinkkal. Bár mindegyik városban jártunk már, nagyon várjuk a roadshow-t, szívünk szerint két hónapon keresztül csak turnéznánk, hogy mindenhová eljussunk, ahol szeretnek minket. Nagy kedvenceink ezek a városok, nagyon jó közönségünk volt, mindegyik helyszínen örömmel fogadtak minket" - mondta Rákóczi Feri.