Váratlan gikszer volt a Star Academy mai adásában

Jecsmenik Arnold Star Academy
Vágólapra másolva!
Jecsmenik Arnoldnak nagy gondja akadt a főpróba előtt, végül kis híján félmeztelenül kellett énekelnie.
Vágólapra másolva!

Streiffert Hanna és Ossó Balázs kerültek eddig a veszélyzónába, utóbbi elég nehezen kezelte a helyzetet. Adrián egy táncoslányra vetett szemet, Arnoldnak a ruhájával akadt problémája a főpróba előtt. Ez volt a pénteki adásban.

Király Viktor oktató napján Hanna és Balázs is zsűrizett, utóbbi Bene Barbarát tartotta a leggyengébbnek, amin a lány meg is sértődött. Jecsmenik Arnoldot Király Viktor arra figyelmeztette, hogy egyrészt "ne fogdossa mindig a zacskóját" fellépés közben, másrészt kapja össze magát, ne dohányozzon, ne bulizzon annyit, hisz ez mégiscsak egy verseny.

Jecsmenik Arnold Forrás: TV2

Alexandra is láthatóan másnaposan magyarázott arról, hogy kiszáll ebből az egész háromszögből, ami közte meg Laci meg Adrián között létrejött, majd Barbara panaszkodott egy sort Balázsról, Ördög Nóra azonban megvédte a srácot.

Adrián mint heti főnök tartott egy fogadóórát, sok mindent megtudtunk, Laci azt is elmondta, hogy Barbinak olyan az aurája, amelyben el is lehet esni, Barbi pedig pont Lacit szidta a trágár szavaiért. A versenyzők Arnoldot és Lacit okolták az állandó kupiért, volt egy kis vita az akadémián a takarítás körül.

Bene Barbara megsértődött Forrás: TV2

Ossó Balázs a műsor stylistjának, Holdampf Lindának sírta ki magát, rosszul érintette, hogy jó embernek érzi magát, a többiek mégis kiszavaznák.

Pizsamaparti is volt habos kakaóval, extrém activityvel, miközben Arnold még mindig azon puffogott, hogy ki márthatta be, ki mondhatta róla, hogy miatta van a legnagyobb kosz. Narancssárga pizsamájával nagy derültséget okozott amúgy, a békás és a zsiráfos hálóruhákon veszekedtek a fiatalok.

Rohannak a Star Academy versenyzői, talán a fődíjért Forrás: TV2

Mindenki odamondott valamit másnak, amiből lehetett tudni, hogy elkezdődött a versengés, mondta Arnold a kamerába, pattanásig feszültnek látszottak az indulatok. Készültek a versenyzők a szombati élő adásra, közben történt még egy s más.

A kiesőjelöltek a Mokká-ban vendégeskedtek, a kamerapróbán Adrián meg felfigyelt egy szőke táncoslányra, Vastag Csabát kérdezte arról, hogy ki a csaj, miközben Alexandra kiborult, Arnoldnak pedig sürgősen megoldandó feladata akadt.

Leöntötte ugyanis magát kávéval, először fordítva vette fel a fellépő ruháját, de a stylist így is leszidta, fellépő ruhában nem eszünk, nem iszunk, mondta. Alexandra idegi alapú torokfájást észlelt magában, miközben Arnold "szexizett" egyett, a kávés póló helyett végül csak egy kabátot húzott magára. Szombaton jön a folytatás, az már élő adás lesz.