A 100 legjobb nő a tévéből: Tóth Gabi

Tóth Gabi  X-Faktor
Vágólapra másolva!
Tóth Gabit szombattól újra láthatjuk az X-Faktor-ban, ő maradt egyedül az előző évad mentorai közül – amin nincs is mit csodálkozni, hisz remekül mutat a képernyőn. Egy igazi kaméleon, számtalan stílust láttunk már tőle, és szinte mindegyik jól állt neki. 
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez az 59. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Tóth Gabi,

aki 2004-ben tűnt fel a Megasztár második szériájában, harmadikként – a női előadók között elsőként – végzett a versenyben.

Tóth Gabi mostani stílusa Fotó: Hirling Bálint/Origo

Nővére, Tóth Vera akkor már ismert énekesnő volt, hiszen a Megasztár első évadját ő nyerte. Gabi mindig is egy keményebb, rockosabb vonalat képviselt, de sokáig kereste a stílusát, a külseje is sokszor változott az évek során.

Tóth Gabi az X-Faktor promóképén Forrás: Facebook/X-Faktor

2005-ben jelent meg első lemeze, a Fekete virág, szerepelt a VIVA TV A Stáb című realityjében, 2008-ban az ittas vezetés ellen kampányoló Tiszta fejjel projekt egyik arca lett. Ő énekli az Éjjel-nappal Budapest főcímdalát is.

A szombaton indult X-Faktor-ban ő maradt egyedül a régi mentorok közül, egyébként mostani párját, a Trap kapitány néven fellépő Molnár Tibort is a műsorban ismerte meg.

Így szurkolt a magyaroknak az Eb-n Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Rengeteg műsorban feltűnt, a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában is benne volt, főzött a Vacsoracsatá-ban és a Hal a tortán-ban is, táncolt a Szombat esti láz-ban, hülyéskedett az Ezek megőrültek!-ben. Több díja is van, a Bravo Ottót és a VIVA Cometet is többször megkapta.

És mindezt anyagi támogatás és hátszél nélkül, mert nekem ilyesmi nem jutott onnan, ahonnan jöttem. Voltak komoly pénzügyi gondok, lelki hullámvölgyek és bántások. De hiszek abban, hogy a testvéremmel együtt jó példák tudunk lenni azoknak, akik küzdenek a céljaikért. Azért is beszélek ilyen őszintén a dolgaimról, mert szeretném, ha látnák, hogy mint ahogy mi egyszerű, civil, vidéki emberként eljutottunk oda, ahova vágytunk, nekik is sikerülhet. Mindent meg lehet valósítani. Lehet, hogy ez sablonosnak és nyálasnak hangzik, de mi is példa vagyunk rá, van valóságtartalma" – mondta az Origónak tavaly.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Fotó: Hirling Bálint - Origo
Forrás: Tóth Gabi/Facebook
Forrás: TV2
Forrás: Tóth Gabi / Facebook
Forrás: RTL Klub
Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo
Forrás: Facebook/Tóth Gabi