Britney Spearsszel garázdálkodott a talkshow-háziasszony

Britney Spears, Ellen DeGeneres
Vágólapra másolva!
Az énekesnő szerda reggel tűnt fel a The Ellen DeGeneres Show-ban, de nem bizonyult szokványos vendégnek. Ahelyett ugyanis, hogy egy fotelben ülve válaszolgatott volna a talkshow-háziasszonynak, inkább elmentek együtt plázázni egyet. Nem semmi kirándulásra sikeredett!
Vágólapra másolva!

A kis bevásárlókörút lényege az volt, hogy DeGeneres vezetésével a „mi híresek vagyunk, nekünk mindent szabad!" mottó jegyében valósult meg. Ennek szellemében kaptak ingyen fagyit egy fagyizóban, nyúltak le a boltokból néhány terméket, ami megtetszett nekik és vonultak be végül egy bútorbolt kirakatába, majd feküdtek be a kiállított ágyba.

Forrás: Syndication / ellen

Spears és a műsorvezető a pláza vendégeinek sem hagytak békét. Már pusztán megjelenésükkel is nagy feltűnést keltettek, de ők nem érték be ennyivel. DeGeneres például elmagyarázta a játszóházban megjelent szülőknek, hogy már most kezdjék el fogyókúrára fogni és meghallgatásokra cipelni gyermekeiket, hogy felnőttként híresek lehessenek.

De az sem volt semmi, amikor a talkshow-háziasszony kéretlenül dedikálta egy kislány pólóját, vagy amikor arra kényszerített egy nőt, hogy szedegessen neki aprót a szökőkútból.

A több mint hétperces videó elsőre hosszúnak tűnhet, de minden perce megéri, hiszen a felsoroltakon kívül is rengeteg poén van még benne a két rosszcsont hírességnek köszönhetően.