Máris borul a Való Világ tervezett menete

Való Világ, Krisztián
Vágólapra másolva!
Augusztus 31-én két új lakó érkezik a villába, Zsolti kicsit egoista, Krisztián sok pénzt remél a műsortól. Úgy volt, hogy naponta csak egy új ember érkezik, de ma menten kettő is, ezzel 13-an lesznek benn. 
Vágólapra másolva!

A 24 éves Zsolti több mint egy éve él párkapcsolatban, magát intelligensnek és viccesnek tartja. Arra a legbüszkébb, hogy család és támogatás nélkül színvonalas, becsületes életet él. Hajlamos a beképzeltségre, kicsit egoista, és nincs olyan, amit a jó ízlés határain belül ne csinálna meg a villában. A médiában szeretne dolgozni, magát szerényen "példaképalkatnak" tartja, akivel könnyű azonosulni.

Forrás: RTL

Krisztián amolyan Berki-jellegű embernek tűnik fotó alapján, 26 éves, épp alakulóban van egy kapcsolata. Legjobb tulajdonsága, hogy gyors, magát nem tartja túlságosan vonzónak. Autóversenyzőként vagy személyi edzőként dolgozna szívesen, állítja, rá mindig mindenben lehet számítani. A Való Világtól ismertséget és pénzt remél, bízik abban, hogy a legjobb formáját tudja hozni a műsorban, amúgy "soha nem szokott veszíteni".

Forrás: RTL

Szavazzon!

Nézi a VV8-at?