Star Academy: megvan az első kiesőjelölt

Kátai Lilla
Vágólapra másolva!
A TV2-féle tehetségkutatóban megvolt az első jelölés, Kátai Lillának egyből 33,3 százalék esélye lett arra, hogy szombat este kiessen.
Vágólapra másolva!

Star Academy első hétköznapi összefoglalójában a hétvége eseményeit láthatta a néző, főképp azt, hogy a négy zsűritag, Pásztor Anna, Keresztes Ildikó, Király Viktor és Vastag Csaba behatolnak a házba, hogy együtt bulizzanak és lelkizzenek egy sort pár frissen bekerült fiatallal. Az adás inkább hasonlított egy Big Brotherre, mint egy korábbi Megasztárra, de ez a nemzetközi formátum lényege, nem hazai találmány.

A jelölést Ördög Nóra vezényelte le,

szokáshoz híven profin. A szereplők feladata az volt, hogy megnevezzék, kit tartanak leggyengébbnek a csapatból: az a személy veszélyzónás lesz. Minden hétfőn ismétlődik ez a rituálé, csütörtökönként pedig a négy zsűritag jelenik meg a bekamerázott házban, és az általuk megnevezett haloványabb énekes szintén bajba, azaz veszélyzónába kerül. A harmadik ilyen ember szombaton jut mindig a kiesés közelébe, a show-ban látott-hallott produkciója alapján: ebből a háromból egy pottyan ki végleg.

Kátai Lilla Forrás: TV2

Augusztus 29-én tizenegy ember is kapott jelölést, azaz nem akadt egy általánosan utált számkivetett, Lilla és Randy viszont hármat-hármat is bezsebelt. Biginek kellett választania köztük, Kátai Lillát nevezte meg, így neki különösen jónak kell lennie a hétvégén.