Mi jöhet még a vizeletivás és a döghúsevés után?

Frank Dillane, Fear the Walking Dead, Season 2, Episode 8
Vágólapra másolva!
A Fear the Walking Dead augusztus 22-én tért vissza a tévék képernyőire, és a második évad nyolcadik része tartogatott néhány érdekes fordulatot, főleg azért, mert egyetlen szereplőre, Nickre koncentrált, akinek egymagában kellett boldogulnia egy zombiktól hemzsegő idegen országban. A folytatásban természetesen visszatér a többi szereplő is, és van is némi ízelítőnk, hogy mire lehet számítani a tizenöt részes második szezon hátralévő epizódjaiban.
Vágólapra másolva!

A Fear the Walking Dead hetedik részében a sorozat szereplőinek ismét menekülnie kellett, hiszen mexikói menedékük az őrület határán táncoló Daniel Salazar (Rubén Blades) miatt a lángok martaléka lett, ráadásul a csapat teljesen szétszakadva hagyta a háta mögött a pusztuló birtokot.

A háromhónapnyi szünet után a múlt héten visszatért sorozat nyolcadik epizódjában Nick (Frank Dillane) kálváriáját követhettük nyomon. A srác teljesen egyedül indult útnak Mexikóban, és mielőtt ismét emberek közé keveredett,

kénytelen volt a saját vizeletére és döghúsra fanyalodni, hogy életben maradjon.

Habár a legutóbbi rész csupán egyetlen szereplőre koncentrált, még így is (azaz éppen ezért) ez volt a legérdekesebb epizód a második évadban, és most egy kis betekintést is tudunk nyújtani, hogy a különleges rész készítése hogyan is nézett ki a kamerák a mögött.

A képre kattintva tekintse meg a színfalak mögött készült képekből álló galériánkat! Forrás: Richard Foreman, Jr/AMC

Az augusztus 29-én adásba kerülő kilencedik részben már visszatér néhány további fontos szereplő: Madison (Kim Dickens), Victor Strand (Colman Domingo), Alicia (Alycia Debnam-Carey) és Ofelia (Mercedes Mason) együtt próbálnak túlélni, és rájuk is vár néhány igen kellemetlen meglepetés, főleg ami Victor hajóját, az Abigailt illeti.

Az új epizód viszont nem csak Madison csapatára koncentrál, folytatódik Nick története is, aki a nyolcadik rész végén hiába talált rá egy idillinek tűnő közösségre, hamar kiderül, hogy Mexikóban egész másképp viszonyulnak a mászkáló halottakhoz, mint ahogy azt elsőre gondoltuk, ráadásul a korábban drogfüggő hősünknek a helyiek egy meglehetősen veszélyes részével is meggyűlik a baja.

A képre kattintva tekintse meg a következő epizódok jelenetfotóiból összeállított galériánkat! Forrás: Richard Foreman, Jr/AMC

Hogy mi lett a tébollyal küzdő Daniel (Rubén Blades), és a többiektől teljesen külön boldoguló Travis (Cliff Curtis) és Chris (Lorenzo James Henrie) sorsa, az csak később válik majd világossá, de az alábbi exkluzív videóból azért kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi vár ránk a kilencedik és a később érkező epizódokban.

A Fear the Walking Dead legújabb epizódjait hazánkban az AMC vetíti, hétfőnként az amerikai premierrel egy időben hajnali háromkor, majd még ugyanaz nap este 10-kor.