Istenes Bence: Sokszor nem is hiszem el, ami most zajlik

való világ 8 powered by big brother istenes bence
Vágólapra másolva!
Istenes Bence lesz a Való Világ powered by Big Brother egyik műsorvezetője, úgy látja, hogy a villalakók a mai fiatalságot képviselik, és ha sokszor meg is botránkozunk rajtuk, tudnunk kell, hogy valóban ilyen a világ. Szerinte nincs recept a győzelemre, és tipikus VV-arcnak látja a villa első nyolc lakóját - erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

"A Való Világ nagyon izgalmas, hisz betekinthetünk emberek életébe, akik nagyon őrültek, a mai fiatalságot képviselik, ami nyilván sokszor megbotránkoztató. Mindig azt mondom, hogy

Általában bizony ilyen a mai fiatalság, ha benézünk az éjszakába, pont ilyen emberekkel találkozunk. Mikor még benne voltam Adél előtt a bulizásban, csajozásban, akkor is hallottam kemény sztorikat, de három-négy éve még semmi nem volt ahhoz képest, ami most zajlik, sokszor nem is hiszem el" - mesélte az Origónak.

Úgy látja, valóban ilyen a mai fiatalság Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem vagyok konzervatív, visszafogott csávó, de sokszor azért engem is meg lehet lepni. Pont az ilyen karakterek költöznek majd be a villába, ráadásul még extrovertáltak is, és nagyon szeretnék megmutatni magukat" – tette hozzá.

A VV sajtótájékoztatóján kisfilmről mutatták be az első nyolc beköltözőt, Istenes szerint tipikus Való Világ-arcokat talált a csatorna.

hisz itt nagyon fontos, hogy az ember legyen valamilyen. Általában szélsőséges karakterek vannak, de ez ettől működik, hisz ha beköltözne három matematikus, négy fizikus és két visszafogott kislány, akkor nem biztos, hogy menne. Nyilván az erős karakterek gerjesztik és éltetik a műsort."

Szombaton nyolcan költöznek be a megújult villába Fotó: Polyák Attila - Origo

Úgy látja, a győzelemre nincs bevált recept, de szerinte a nézők a végső szavazásnál jobban kedvelik a visszahúzódó, csendesebb karaktereket. "Volt már olyan győztes, aki a játék teljes menete alatt meghatározó volt, de voltak csendesebbek is, akik aztán váratlanul elvitték a milliókat. Aki visszafogott, jólelkű, szeretetteljes és szabadidejében kiskutyákat ment ki égő házakból, az a végén mindig szimpatikusabb a nézőknek. Közben meg érdekes módon,

. Aurelio érdekes, mert ő pont a kettőnek a keveréke, egy nagyon kedves gyerek, de próbálja ezt elnyomni és hozni a rosszfiút– megvan benne a csibészség, a szórakozató faktor, ez a kettőség tetszett a nézőknek."

A műsort Nádai Anikóval váltásban vezeti majd Fotó: Polyák Attila - Origo

A VV-t Nádai Anikóval felváltva vezetik majd, de együtt ritkán lesznek képernyőn. "Heti váltásban dolgozunk majd, szombaton mind a ketten itt leszünk, aztán a fináléban is biztosan párosan vezetjük a műsort. Segítek neki mindenben, ha szüksége lenne rá, több dologban kikérte a véleményemet. Még kicsit izgul, de már mind a ketten nagyon várjuk a hétvégi rajtot."