Radics Gigi nem mondott rögtön igent, időt kért

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi is ott lesz a Sztárban sztár következő szériájában, az énekesnő nem mondott rögtön igent a felkérésre, időt kért a TV2-től. A napokban ünnepelte 20. születésnapját, legújabb klipjét pedig ő maga készítette.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi nem mondott rögtön igent a felkérésre, mert bár énekelni nagyon szeret, színészi képességeit nem tartotta elegendőnek a feladatra. Végül úgy döntött, ő is kipróbálja magát a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő gyakran hangsúlyozza, hogy milyen nagy kedvence Beyoncé, legszívesebben az ő bőrébe bújna a műsorban.

"Nem hiszem, hogy megkapom, inkább valami nagyon eltérő, teljesen mást adnak majd. Mondjuk egy AC/DC elég kemény lenne" – mondta a Mokkában. Mint mesélte, ma már jobban ki meri magát nyitni a színpadon, nincs baja a tánccal sem.

Az énekesnő most mutatta be új klipjét, amit egyedül készített, egy szelfibottal és egy telefonnal rögzítette a felvételt.

"Pozitívak a visszajelzések, erre is számítottam, mert a dal hangulata is nagyon pozitív. Arról szól, hogy hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen életem lehet. Amerikában ezeken a gyönyörű helyeken ki is lehetett hangsúlyozni, milyen boldog vagyok."

A klip ötlete Quincy Jonestól származik, de zenei kérdésekben mindig kikéri édesapja és párja véleményét is. "A párom zenész, ő a zongoristám, de nem szeret szerepelni, jobban érzi magát a háttérben, mikor csendben teheti a dolgát" – mondta.