A Való Világok tíz legszórakoztatóbb arca

alekosz, vv éva
Vágólapra másolva!
Szombaton indul az újabb VV-széria, ez már a nyolcadik. A legtöbbet szidott, de mindig jó nézettséget hozó reality emlékezetesebb figuráit listáztuk.
Vágólapra másolva!

A VV8 hamarosan indul, és nem kockáztatunk sokat, ha arra tippelünk, hogy húsz és harminc éves kora közti fiú nyeri majd a szériát, eddig is jobbára így volt: Szabolcs (27 évesen nyert), Laci (21), Milo (18), Alekosz (32), Attila (33), Aurelio (23), Robin (26) áll a nyertesek listáján. Köztük voltak kifejezetten sótlan, unalmas valóságshow-arcok, színtelen játékkal, végtelen punnyadásokkal és kivárással nyert milliókat Szabolcs vagy Robin, de akad a nagy nyertesek közt olyan karakter is, aki a hátán vitte a show-t.

Egyértelmű és tökéletes recept tehát nincs a győzelemre,

befuthat taktikázó, vicces fazon, de könnyen lehet, hogy megint egy visszafogott, halk szavú szépfiú nyer, akiről aztán soha többet nem hallunk. Ez persze nem is feltétlenül baj, de alább inkább jöjjön a lista arról a tíz emberről, akik legtöbbet tették, hogy a néző szórakozzon a reality közben.

10. Györgyi, VV1

Györgyi egy szélvész volt a villában Forrás: Origo

Az első szériában láthatta a néző a tűzrőlpattant menyecskét, aki nem fogta magát vissza soha, izzott körülötte a levegő. A stáb szerette, mert az összefoglalók negyedét-harmadát biztosan ő szolgáltatta. A VV2 csak megszorongatni tudta a Big Brothert 2002 őszén, de ha nincs a szőke tornádó, akkor nézőket veszített volna az RTL.

9. Attila, VV5

Attila jól taktikázott Forrás: VV Attila / Facebook

Ő nyerte az ötödik szériát higgadt, taktikus játékkal. Nem volt látványos, amit művelt, de több félkegyelmű mellett megmutatta, hogy nem csak ösztönből, hanem gondolkodva is meg lehet nyerni egy valóságshow-t és a vele járó milliókat. Kingával való, igencsak hullámzó kapcsolata sok tévézőt érdekelt, hosszú negyedórákat kaptak ketten az összefoglalókból.

8. Leó, VV3

Leó férfiaskodik a VV-széria után Forrás: Leo / Facebook

Nem volt szerencséje, durva csapatba került (ott volt a később börtönbe került Segal, a szintén börtönbe vetett Indián, a csippendél-táncos Tommyboy, a pornóból jött Pandora). Leó azért iparkodott tisztességgel, hogy legyen mit mutatni este, ezt később az RTL azzal honorálta, hogy bevetette pár másik műsorában, többek közt a Cool TV-n.

7. Ágica, VV3

Ágica az ismertség, a VV3 előtt előtt Forrás: RTL Klub

Leó temporális szerelmének tárgya, a folyton elégedetlenkedő villalakó, aki szintén határozott véleménnyel bírt mindenről, és ezt nem is rejtegette soha. Realitybe való arc volt, nem véletlen, hogy később a rivális TV2 átvette, például az Édes életben is láttuk nemrég.

6. Szandika, VV4

Szandika fura szerzet volt Forrás: Rtl Klub

Ilyen fura szerzetekkel a hétköznapi ember nem nagyon találkozik, Szandika egy egészen valószínűtlen figurája volt a realitynek, egy olyasfajta álomvilágban élt, ahová amúgy nem is sokan kívánkoznak. Mondjuk mélyről is indult.

5. Fanni, VV7

Fanni egyszerű világán lehetett mosolyogni Forrás: RTL Sajtóklub

Ő sem volt a szellem nagy bajnoka a villában, értetlenkedésein, fura kis megjegyzésein azonban el lehetett szórakozni egy darabig. A hetedik évad amúgy elég sivárra sikeredett, még Dennis csinált valami műsort, amúgy pedig az unalmas Robin nyert, aki biodíszletként vészelte át a benn töltött heteket.

4. Majka, VV1

Majka a fináléban - nem állt neki túl jól a zakó Forrás: RTL

Az ózdi villanyszerelő sztorija igazi sikertörténet. A villában sokat csibészkedett, Dopemannel rappet készített, kis híján meg is nyerte az első szériát. Azonban nem nagy vesztesként lett elkönyvelve, mert kijőve hamarosan a színpadokon és tévéműsorok élén találta magát, életrevaló fickóként pár hónap alatt megszerezte azt a pénzt, amit elbukott a fináléban. Manapság az egyik legtöbbet foglalkoztatott és legjobban kereső tévésztár itthon.

Az első három helyezettért kattintson a következő oldalra!