Kiderült, mikor jönnek az új Szívek szállodája-részek

Szívek szállodája
Vágólapra másolva!
Már nincs is sok hátra, novemberben visszatérnek a képernyőre a régi szereplők.
Vágólapra másolva!

A Netflix bejelentette a premier dátumát: 120 nap múlva, november 25-én térnek vissza a Gilmore Girls, a Szívek szállodája szereplői. Négy rész lesz összesen, de ezek 90 percesek, azaz olyan, mintha nyolc epizódot vagy négy rendes filmet kapnának a rajongók. Alább egy friss kedvcsináló:

Azt már korábban is tudtuk, hogy idén bemutatják a 2000 és 2007 között futott népszerű sorozat folytatását a Netflixen, Gilmore Girls: A Year in the Life címmel. Nemrég a Sookie St. Jamest újra eljátszó, időközben hatalmas sztárrá vált Melissa McCarthy csepegtetett némi információt az új befejezésről.

„Nagyszerű ötletnek tartom, hogy Amy Sherman-Palladino (a Szívek szállodája ötletgazdája és forgatókönyvírója - a szerk.) megírhatta végre azt a befejezést, amire eredetileg is gondolt. És azt hiszem, erre most volt itt a megfelelő idő, és az emberek nagyon elégedettek lesznek vele" - nyilatkozta az E! Newsnak a színésznő.

Mindenki ott lesz

A 2000 és 2007 között futott eredeti széria ötletgazdája, Amy Sherman-Palladino ugyanis annak idején az utolsó évad idejére a szerződését illető jogi viták miatt kikerült a képből. Most nem kis elégtételt jelenthet a számára, hogy a folytatásnak ő az executive producere, férjével, Daniel Palladinóval együtt pedig forgatókönyvírója és rendezője is a vadonatúj részeknek.

Az pedig a rajongók számára jelent boldogságot, hogy McCarthy mégis benne lesz az új Szívek szállodájában, hiszen egy ideig úgy volt, nem tér vissza. Ahogy rajta kívül is újra láthatjuk szinte az összes többi kedvencünket, hiszen Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Scott Patterson (Luke), Liza Weil (Paris), Matt Czuchry (Logan), Milo Ventimiglia (Jess), Jared Padalecki (Dean) és még sokan mások szintén visszatérnek Stars Hollow-ba.