Gyönyörű színésznők keveredtek extrém fazonokkal

Comic-Con
Vágólapra másolva!
Véget ért a 2016-os Comic-Con, minden képregény-, sorozat- és filmrajongó egyik kiemelt médiaeseménye. Számos fontos trailer került elő, nagy bejelentések, vicces forgatási sztorik hangzottak el, a rajongók pedig találkozhattak kedvenc színészeikkel. Mutatunk jó pár fotót a hangulat szemléltetéséért.
Vágólapra másolva!

Vége az idei Comic-Connak, amelyet sajnos Budapest helyett San Diegóban rendeznek: az elsőt még 1970-ben. A fesztiválra való eljutás minden film- és sorozatrajongó álma lehet, hiszen ott az ember könnyen belefuthat olyan ismert színészekbe, mint Benedict Cumberbatch, Zachary Quinto, Kurt Russell.

Lehet, hogy ha jobbra néz, Danny Trejót látja, amint Norman Reedusszal fotózzák, balra tőle Will Smith telefonál kávézgatva, kicsivel odébb Tom Hiddlestone beszélget Ben Affleckkel. De sietnie kell, ha meg akarja hallgatni David Boreanaz és Emily Deschanel válaszait, és az se baj, ha ezért a totojázó Justin Timberlake-et kell félretolnia a lépcsőn.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan

Az ilyen fesztiválon megjelenik sok készítő, producer, rendező a sztárok mellett, a szívósabb és ügyesebb rajongók kérdezhetik is őket, miközben sok bejelentést, trailert ezekre a napokra tartogatnak a stúdiók. Megnézhettük a Walking Dead folytatásának előzetesét, de megtudhattuk az is, hogyan folytatódik a Salem. Kapott trailert a Preacher és az Outcast is.

Spéci, Comic-Con előzetest kapott a Dirk Gently's Holistic Detective Agency is, amely a sajnálatosan korán meghalt Douglas Adams regénye alapján készül (ő írta a Galaxis Útikalauz stopposoknak című fergeteges humoros sci-fi regényt és annak folytatásait). Az HBO is ezen a rendezvényen jött elő egy bakiparádéval, a Trónok harca színészei láthatóak rajta, amit épp szöveget rontanak vagy elröhögik magukat a komor jelenet közepén.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan

Kapott külön Comic-Con előzetest a Legion, amit sokan várnak, de csak 2017-ben indul, továbbá bejelentették, hogy véget ér a Bates Motel öt évad után. A fesztivál szerencsés látogatói láthatták elsőként a The Last Ship, az American Gods, a Teen Wolf, a Vikings című sorozatok trailerét. A 29 éves Lea Michele pedig - akit olyan sorozatokban láttunk már, mint a Glee – Sztárok leszünk! vagy a Scream Queens - őrületesen szexi szerelésben jelent meg, szinte mindegy is volt, mit mondott.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan

Itt derült ki, hogy a The Big Bang Theory, az Agymenők újabb szereplőkkel bővül a 10. évadra, Penny anyjaként érkezik Katey Sagal, a szőke lány testvérét pedig a 30 Rockban, A stúdióban látott Jack McBrayer alakítja majd hamarosan. A hírt a showrunner Steve Molaro jelentette be.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan

A tévés évad rajtja azonban még odébb van, majd szeptembertől pörögnek fel az események a televíziók környékén itthon és kinn is. Addig is nézegessünk előbb pár fura fazont, cosplayre készülő arcot, majd utánuk mutatunk néhány csinos színésznőt, akik miatt szintén érdemes elzarándokolnia erre az eseményre annak, aki vonzáskörzeten belül tartózkodik – legyen az akár pár száz mérföld.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Cowan
Forrás: AFP/Bill Wechter

-----------------------

És a beígért szépségek:

Lili Reinhart Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Sarah Wayne Callies Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Zendaya Forrás: AFP/2016 Getty Images/Vivien Killilea
Marie Avgeropoulos Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Frankie Adams (The Expanse) Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Mercedes Mason Forrás: AFP/2016 Getty Images
Riley Voelkel (The Originals sorozat) Forrás: Picture-Alliance/AFP
Lesley-Ann Brandt a Lucifer sorozatból Forrás: Picture-Alliance
Tricia Helfer Forrás: AFP/Chris Delmas