Fantasztikus finálét ígér a Vámpírnaplók

Vámpírnaplók
Vágólapra másolva!
A Bates Motel rajongói mellett szomorkodhatnak a vámpíros sorozat szerelmesei is, hiszen a vasárnap zárult San Diegói-i Comic-Con szórakoztatóipari expón ennek a szériának is bejelentették a végét.
Vágólapra másolva!

A bejelentés annak ellenére keltett egy kis meglepetést, hogy az egyik főszereplő korábban már utalt a befejezésre, mivel a Vámpírnaplók legtöbb résztvevője kinyilvánította, hogy bármeddig szívesen folytatná a hosszú idő után is kreativitása csúcsán tanyázó sorozatot.

Forrás: The CW

Ennek ellenére most már biztos, hogy az október 21-én induló, tizenhat részt számláló évad lesz a végső. Az utolsó szezonra visszatér íróként Kevin Williamson, a Vámpírnaplók egyik ötletgazdája. „Habár szomorú, hogy véget ér a műsor, fel vagyok villanyozva, hogy én is részese lehetek az utolsó fejezetnek" – mondta a Comic-Conon.

és igazi privilégiumnak érzem, hogy mi választhattuk ki az idejét, hogy mikor zárjuk le ezt utazást. Nagyon fog hiányozni a széria, hiszen a készítése a nyolc legszebb év volt az életemből, de büszke vagyok rá, hogy megfelelő befejezést kerekíthetünk a végére" – tette hozzá Julie Plec executive producer.

és nekünk magunknak is nagyon sokat jelent a The CW-nél" – árulta el Mark Pedowitz, a szériát sugárzó sorozat elnöke, aki azt is bevallota, hogy ő maga is nagy rajongó, minden egyes részt látott, és biztos benne, hogy a nézők fantasztikus lezárást kapnak majd a nyolc, egytől egyig lenyűgöző évad végére.