Úgy néz ki, hogy megölik Rihannát

Rihanna
Rihanna
Vágólapra másolva!
A 28 éves barbadosi énekesnő a Bates Motel: Psycho a kezdetektől című sorozatban ismételheti meg a legendás zuhanyjelenetet, hiszen rá osztották Marion Crane szerepét az ötödik évadával a jövő évben záruló szériában.
Vágólapra másolva!

A vasárnap zárult San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari expón bejelentették, hogy a valamikor 2017 folyamán adásba kerülő ötödik évad lesz az utolsó a Psycho című, Alfred Hitchcock rendezte 1960-as thrillerklasszikus előzménysztoriját elmesélő széria, a Bates Motel: Psycho a kezdetektől történetében.

Bates Motel: Psycho a kezdetektől Forrás: A&E

Öröm az ürömben, hogy egy panelbeszélgetésen az alkotók elárulták: annak ellenére, hogy a Vera Farmiga által alakított Mrs. Bates az előző évadban elhalálozott, nagyon is jelen lesz az új szezonban is (aki ismeri az inspirációul szolgáló alapfilmet, annak lehetnek róla elképzelései, milyen formában).

Rihanna Forrás: David Becker / Getty Images North America / AFP

További örömhírt jelent, hogy az ötödik évadban az alkalmanként színésznőként is tevékenykedő 28 éves barbadosi énekesnő, Rihanna is csatlakozik a stábhoz. Egy ikonikus karaktert fog játszani: ő lesz Marion Crane, akit előtte Janet Leigh tett halhatatlanná. A vele forgatott zuhanyjelenet azóta is hivatkozási pontot jelent a filmtörténelemben.

Az alkotók választása egyébként azért esett éppen Rihannára, mert egy cikkben azt olvasták, hogy nagy rajongója a sorozatuknak. Ezenkívül olyasvalakit szerettek volna, aki

nagyon különleges Marion Crane lehet, hogy megalkothassák a saját, a filmeredetitől eltérő verziójukat.

A panelbeszélgetésen a sorozat ötletgazdái ezenkívül azt is megszellőztették: az ő változatukban máshogy alakul majd a főhős, a pszichopata gyilkos, Norman Bates sorsa, mint Hitchcock alkotásában.