A zombik mellé vad mexikói bandákat is kapunk

Fear The Walking Dead
Vágólapra másolva!
A Fear the Walking Dead 2. évada a 8. résztől folytatódik, és ismét világpremierként kerül az AMC-re. Itt az első magyar nyelvű előzetes.
Vágólapra másolva!

A Fear the Walking Dead több család drámai sorsát követi, akik mind egy rejtélyes, pusztító vírus nyomán kitörő apokalipszis elől menekülnek. Elhagyták a lángokban álló, haldokló Los Angelest, és egy óceánon állomásozó jachton próbáltak túlélni.

Bíztak abban, talán találnak fertőzéstől mentes várost vagy államot, de hamar rá kellett döbbenniük, hogy a víz sem biztonságosabb a szárazföldnél.

A 2. évad 7. része ott ér véget, hogy a főszereplők Mexikóban vannak, de a Clark, a Manawa és a Salazar családok szétszakadtak. Úgy tűnik, mindenkinek magának kell boldogulnia, és túlélni a pusztulást.

Forrás: AMC

A Fear the Walking Dead szereplői Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand).

A premier itthon 2016. augusztus 22-én, hajnali 3 órakor lesz, egy időben az amerikai bemutatóval, majd az aznap esti főműsoridőben, 22 órakor újra leadja az AMC.