Hamilton csak Berényi Mikit nem tudta befogni

Forma-1, Magyar Nagydíj, dobogó, Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Daniel Ricciardo
Mercedes AMG Petronas F1 Team's British driver Lewis Hamilton (C) celebrates his victory on the podium with second placed Mercedes AMG Petronas F1 Team's German driver Nico Rosberg (L) and third placed Red Bull Racing's Australian driver Daniel Ricciardo at the Hungaroring circuit in Budapest on July 24, 2016 after the Hungarian Formula One Grand Prix. / AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
A 29. héten a Barátok közt volt a legnézettebb tévéműsor, a teljes lakosságból 851 ezren követték a szerdai adást. Jól hozott az M4 Sportnak a vasárnapi Forma-1-es futam, a dobogóra pedig felfért még a Szulejmán is. A TV2 először csak a hetedik helyen tűnt fel, a héten a Tények-re voltak a legtöbben kíváncsiak a csatorna kínálatából.
Vágólapra másolva!

Lewis Hamilton a Magyar Nagydíjat megnyerte, a nézettségi versenyben azonban alulmaradt, a Barátok közt-re a teljes lakosságból többen voltak kíváncsiak – a Forma-1-futamot 827 ezren követték, míg a napi sorozat legnézettebb adása 851 ezer nézőt vonzott.

Mutatjuk a hét húsz legnézettebb műsorát, a táblázatban minden produkció a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

A 18–49-es célcsoportban már fordítva alakult a sorrend az élen, ebből a korosztályból a Forma-1 332 ezer embert érdekelt, ami elég volt az első helyhez. A Barátok közt itt második lett, a harmadik helyet pedig a Dr. Csont szerezte meg.

A csatornák versenyét a teljes lakosságban és 18–49-ben is az RTL Klub nyerte, előbbi kategóriában 11 százalékos heti átlagos közönségarányt ért el. A TV2 0,9 százalékponttal maradt el a riválisa mögött, a Duna TV 6 százalékkal szerezte meg a harmadik helyet.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés