Egy jósnő már rég megmondta, hogy Barátok közt-szereplő lesz

Nagy Alexandra
Vágólapra másolva!
Fekete Alizként ismerhetik a Barátok közt nézői Nagy Alexandrát, a színésznőt gyakran keverik össze a karakterrel, sokkal szétszórtabbnak és esetlenebbnek gondolják, mint valójában. Évekkel ezelőtt egy jósnő mondta meg neki, hogy ott lesz majd a sorozatban, akkor nem hitte el, de mára már több mint 2000 részt forgatott, erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

"Évekkel ezelőtt egy barátom viccelődött azzal, hogy majd egyszer én is leszek a Barátok közt-ben, de csak legyintettem, nem vettem komolyan. Aztán egyszer Erdélyi Timivel, aki akkor már játszott a sorozatban, elmentünk Vecsésre egy jósnőhöz. Együtt jártunk Földesi Margithoz, jól ismertük egymást, neki már belendült a karrierje, mesélt neki a jósnő a jövőről, nekem pedig azt mondta, hogy majd én is benne leszek.

aztán ki is ment a fejemből. Sok idő telt el, amikor a barátnőimmel arról beszélgettünk, hogy ki járt már jósnőnél, és kinek jött be a jóslat - akkor esett le, hogy nekem egyszer megjósolták ezt, bár csak a poén kedvéért próbáltuk ki" - mesélte.

Forrás: Nagy Alexandra / Facebook

Ott volt a 6000. rész ünneplésén is, és reméli, még sokáig játszhatja Alizt a sorozatban. "Örülnék, ha idővel kicsit változna a karakterem, mert mindig nagyon izgalmas, ha valami esemény miatt ilyesmi történik, és ahhoz színészként igazodni kell.

Én jóval komolyabb vagyok, mint a karakter, és ezt nem győzöm elmondani, mert sokszor a való életben nem vesznek komolyan."

Legutóbb a szőnyegtisztítóban figyelmeztette többször az eladó, hogy jól tegye el a kapott papírt, mert ha visszamegy, csak úgy tudják kiszolgálni – mint mondta neki, jól ismeri, tudja, hogy milyen szétszórt, és biztosan elhagyja. "Sokszor előfordul ilyen, azt mondják, ismernek, pedig Aliz ilyen, és nem én. Van komoly énem, pontos vagyok, és lehet rám számítani, nem vagyok olyan szeleburdi" - mondta.