A dallasi lövöldözés miatt csúszik egy sorozat

Shooter, Ryan Phillippe
Ryan Phillippe a Shooterben
Vágólapra másolva!
Elhalasztotta a USA Network kábelcsatorna Shooter (Lövész) című sorozata bemutatóját, a múlt héten Dallasban történt lövöldözésre való tekintettel.
Vágólapra másolva!

a USA Network július 26-ra halasztja Shooter című sorozata premierjét" – jelentette be a csatorna szóvivője.

Ryan Phillippe a Shooterben Forrás: USA Network

A Ryan Phillippe főszereplésével forgott széria eredetileg július 19-én került volna adásba. A Shooter a magyar mozikban Orvlövész címmel bemutatott, Mark Wahlberggel készült 2007-es nagyjátékfilm tévés verziója, melyben Wahlberg executive producerként vesz részt.

A film és a sorozat sztorija szerint ártatlanul gyilkossággal vádolnak egy korábban a hadsereg mesterlövészeként tevékenykedő férfit, aki megpróbálja tisztázni magát. Mindkét alkotás Stephen Hunter magyarul is olvasható, Hajtóvadászat című bestsellerén alapul.

Mark Wahlberg az Orvlövészben Forrás: Kimberley French / Kobal / The Picture Desk

Dallasban a múlt csütörtökön este nyitottak tüzet orvlövészek rendőrökre a rendőri erőszak és túlkapások elleni tüntetésen: öt rendőr meghalt, hét megsebesült, két civil könnyebb sebesüléseket szenvedett. Az eddig egyedüli elkövetőként azonosított tettest, egy volt katonát a hatóságok egy robotra erősített robbanószerkezettel likvidáltak.