Kasza Tibi szerint Cookynak SMS-ben is akcentusa van

Kasza Cooky
Közös műsorban folytatják
Vágólapra másolva!
Kasza Tibi és Cooky a FEM3 Café vendége volt, a beszélgetésből már lehet sejteni, hogy milyen lesz az Ezek megőrültek! új etapja, amelyet a páros fog vezetni.
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi és Cooky pusztító humort ígérnek az Ezek megőrültek!-re, valószínűleg nem sok komoly pillanat lesz az amúgy is blőd műsorban.

A FEM3 Café-ban nem volt könnyű dolguk a műsorvezetőknek, Kasza és Cooky versenyt dumáltak egymással, nem meglepő módon a legtöbbet Cooky magyartudásán viccelődtek, Kasza szerint még SMS-ben is akcentusa van.

Közös műsorban folytatják Forrás: Facebook/Kasza Tibi

A két műsorvezető A Nagy Duett során barátkozott össze, Cooky már nyaralni is hívta Kaszát, az pedig felajánlotta, hogy ott aludhat nála az Ezek megőrültek! gödöllői forgatásai után. A műsort egyébként július közepén kezdik el felvenni, ennyi legalább kiderült a beszélgetésből.

Természetesen megvannak már a szereplők is, de erről még nem beszélhettek, Kasza csak annyit ígért, hogy erős névsor lesz: "Van néhány visszatérő nagyágyú, és vannak zseniális új nevek" – mondta. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: