A tizedik lehet az utolsó Agymenők évad

Agymenők, The Big Bang Theory
Vágólapra másolva!
A hihetetlenül népszerű Agymenők Raj Koothrappaliját alakító Kunal Nayyar még nem tudja, hogyan alakul a 2007 óta futó sorozat jövője, de simán el tudja képzelni, hogy az ősszel érkező tizedik évad lesz az utolsó a sorban.
Vágólapra másolva!

A 35 éves színész az angol This Morning című műsor vendége volt, ahová színészkollégájával, Jesse Eisenberggel érkezett, akivel jelenleg közösen játszanak a The Spoil című színdarabban a londoni West Enden. A beszélgetés során természetesen szóba került Kunal Nayyar legismertebb szerepe, Raj karaktere is az Agymenők-ből, és a kérdésre, hogy meddig futhat még a széria a CBS-en, a színész nem tudott pontos választ adni.

Az utolsó alatt a színész természetesen a szeptember 19-én debütáló tizedik évadot értette, de Nayyar azonnal hozzátette, hogy nem örülne, ha véget érne a széria. „Remélhetőleg nem így lesz. Igazából nem rajtunk múlik. A magam részéről nem szeretném, hogy véget érjen. Igazából egyikünk sem szeretné."

A Rajt alakító Kunal Nayyar még nem tudja mi lesz a sorozattal a 10. évadot követően Forrás: CBS

Kunal már korábban is úgy nyilatkozott, hogy szíve szerint addig játszaná Raj szerepét, ameddig a CBS akarja, legalábbis abban az esetben, ha a kollégái sem hagyják ott a sorozatot. Az Agymenők májusban véget ért kilencedik évadja epizódonként akár 20 milliós nézettséget is produkált, és a Nielsen mérései szerint a 2015/2016-os tévés szezonban a második legnézettebb műsor volt Amerikában (csupán az amerikai foci közvetítései előzték meg).

A sorozat sztárjai közül senki nem szeretné, ha véget érne a sorozat Forrás: CBS

De hiába az Agymenők a legnézettebb sorozat, mivel a színészeknek epizódonként közel 1 millió dollárt kell kicsengetni (és hol vannak még a gyártási költségek), még az is elképzelhető, hogy a tizedik évad után a CBS inkább megválik az arany tojást tojó tyúkjától.