Összecsapott Piedone és a Kincs, ami nincs Bud Spencere

Bud Spencer, Terence Hill
Vágólapra másolva!
Mindkét nagy kereskedelmi tévé változtatott műsorán Bud Spencer halálhíre után.
Vágólapra másolva!

A nápolyi színészlegenda halálhírére az RTL Klub és a TV2 is változtatott a június 28-ra kiadott műsorrendjén, előbbi a Kincs, ami nincs-et tette adásba, utóbbi a Piedone Egyiptomban című filmmel próbálkozott.

Bud Spencer, Terence Hill

Az RTL-nek hozott több nézőt a búcsúzó Bud Spencer, 676 ezren követték a filmet a teljes lakosságban: egyfelől a Kincs, ami nincs igen népszerű (12 év alatt 52 ízben ment magyar tévén), másfelől előtte a Barátok közt futott, és nem mindegy, milyen felvezető műsort kap egy-egy film, hány tévézőt örököl.

A teljes lakosságban a nap 2. legnézettebbje lett a film, Berényiék után, 18-49-ben ugyancsak, ott 25,4 százalékkal ment, ami igen jó: újabb bizonyíték arra, hogy Bud Spencer örök, egy sokszor látott filmjéről sem kapcsolnak el tömegek.

A TV2-nek is megérte elővenni Piedone felügyelő egyiptomi kalandjait, mert a csatorna legnézettebb műsora volt a film kedden, 614 ezren követték a teljes lakosságból a Nielsen mérése szerint. 18-49-ben csak hatodik lett, öt RTL-es műsor után, 11,4 százalékos közönségarányt ért el.