Drew Barrymore saját talkshow-t kaphat, randiműsorban is ott van

London: Stars attend European premiere of Miss You Already Newzulu Citizenside Richard GOLDSCHMIDT Drew Barrymore Miss You Already london FILM Leicester SQUARE comedy drama movie SQUARE FORMAT
Drew Barrymore
Vágólapra másolva!
A E.T. A földönkívüli és az 50 első randi sztárja az utóbbi években a hollywoodi filmek mellett egyre többet kacsintgat a tévé felé, és igen nagy az esélye, hogy jövőre saját beszélgetős műsort kap valamelyik amerikai csatornán.
Vágólapra másolva!

A 41 éves színésznő az utóbbi időben nem csak nagyjátékfilmekben vállalt szerepet, de egyre több szál fűzi a tévéiparhoz is. Az egykori gyereksztár, majd a romantikus vígjátékok királynője nemrégiben az NBC új dokuszériájához, a First Dates-hez szerződött le narrátor hangnak – a műsor különlegessége, hogy olyan első randizó párokra koncentrál, akik ugyanazon estén ugyanabba a chicagói étterembe foglalnak asztalt.

Az E.T A földönkívüli egykori gyereksztárja ma már producerkedik, és saját beszélgetős műsor elindítását tervezi Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Barrymore emellett Timothy Olyphanttal közösen szerepel a Netflix Santa Clarita Diet címmel készülő sorozatában, illetve executive producerként olyan tévéműsorok elkészítésében vett részt, mint a Knife Fight című főzőverseny, vagy a Tough Love reality.

És ez még nem minden, hiszen Deadline Hollywood értesülései szerint már folynak a tárgyalások a színésznő és a Warner Bros. TV között, hogy Barrymore kapjon egy saját beszélgetős műsort, ami a tervek szerint valamikor 2017-ben kerülne a képernyőkre. A felek egyelőre még nem egyeztek meg, de látva, hogy a hollywoodi sztár mennyi energiát fektet a tévés jelenlétébe, nem lepődnénk meg, ha pár héten belül már be is jelentenék a műsor címét és premierdátumát.