Misztikus logóval borzolják a rajongók idegeit

American Horror Story Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Szeptemberben tér vissza a képernyőkre a közkedvelt Amerikai Horror Story egy újabb, hatodik évadra, ám hiába kerül három hónap múlva adásba az első rész, még mindig szinte semmit nem tudni az új szezonról. Az alkotók pedig hasznos információk helyett egy misztikus logóval borzolják a rajongók idegeit.
Vágólapra másolva!

Miközben a legtöbb ősszel visszatérő sorozat már folyamatosan csöpögteti az információkat a következő évadjával kapcsolatban, az új Amerikai Horror Story-ról szinte semmit nem tudni, mármint azon kívül, hogy szeptemberben jön az új szezon, és számos, a korábbi évadokban már szereplő színész és sztár visszatér a folytatásra. Többek között újra láthatjuk majd Cheyenne Jacksont, Lady Gagát, Leslie Jordant és Angela Bassettet is.

Egy biztos: Lady Gaga fel fog tűnni a hatodik évadban is Forrás: FX

A rajongók jelentős részét viszont leginkább az izgatja, hogy mi lesz az új szezon központi eleme. Eddig volt elátkozott ház, elmegyógyintézet, boszorkányok, vándorcirkusz, egy furcsa szálloda, de vajon mi lesz a folytatásban? A forgatás napokon belül megkezdődik, de sem a sorozatot vetítő FX csatorna, sem a széria atyja, Ryan Murphy nem hintett el semmilyen hasznos infót a következő tematikát illetően.

Az Amerikai Horror Story hivatalos Twitter-oldala ugyan tegnap délután megváltoztatta a logóját, de ez a grafika sem árul el semmi hasznosat a folytatásról, igazából csak trollkodik velünk, jelezvén, hogy a hatodik évad egyelőre másról sem szól, csak a hatalmas kérdőjelekről.

Ettől a logótól bizony nem lettünk okosabbak Forrás: AHSFX / Twitter