Magánnyomozókat fogadott Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Néhány hét múlva lejár a nyomozás határideje Galambos Lajos ügyében, a zenész magánnyomozók segítségét kérte.
Vágólapra másolva!

A zenész úgy döntött, saját nyomozást indít, a nem hivatalos vizsgálódás során magánnyomozók és szakértők dolgoznak. A Lokálnak dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd mondta el, hogy arra a keresik a választ, ki és milyen eszközökkel, milyen okból szállt rá Galambos Lajosra, vannak-e kreált bizonyítékok, van-e olyan tanú, aki valótlant állított, és ki az, aki az egész ügy hátterében állhat.

"Egy átlagos bűnügyi nyomozás esetében sem ritka, hogy védőként bizonyítékokat gyűjtünk, további tanúk után kutatunk. De a mostani ügy kicsit más, hiszen megszámlálni sem tudom, mennyi falba ütköztünk, s nem árulok el titkot azzal sem, hogy találtunk megdöbbentő bizonyítékokat, amelyek alapjaiban változtathatják meg az ügy megítélését" - mondta a lapnak.

Galambos Lajos saját nyomozást indított Forrás: TV2

Galambos Lajos nem akart konkrétumokat elárulni az ügyben, csak annyit mondott, hogy számára ennek a nyomozásnak hatalmas tétje van. "Nemcsak a becsületem, de az egész életem ezen múlhat. Több szakemberrel tárgyaltunk, neves igazságügyi szakértőkkel, leszerelt rendőrökkel, akik magánnyomozóként működnek, és meg kell mondanom, többen megijedtek a megbízatástól.

de eddig úgy tűnik, hogy egyetlen fillért sem dobtunk ki az ablakon, amit erre költöttünk."