Nekimegy a Szcientológia Egyháznak a sorozatsztár

Férjek gyöngye
Vágólapra másolva!
Leah Remini, a Férjek gyöngye színésznője több évtized után, 2013-ban hagyta ott a Szcientológia Egyházát. Tavaly egy interjúban beszélt a negatív tapasztalatairól, a memoárjában is megemlékezett az egyházról, most pedig egy olyan tévéműsoron dolgozik, amiben arra fókuszálnak, hogy a Szcientológia miképp szakítja szét a családokat.
Vágólapra másolva!

Leah Remini 9 éves volt, mikor az anyja, Vicki Marshall csatlakozott a Szcientológia Egyházához, és a kislányt már a Szcientológia szellemében nevelték.

A Férjek gyöngye című sorozattal ismertté vált színésznő 2013-ban hagyta ott az egyházat, és 2015-ben nem csak egy memoárt jelentetett meg Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology címmel (Bajkeverő: Túlélni Hollywoodot és a Szcientológiát), de az ABC csatorna 20/20 műsorában arról is beszélt, hogy milyen büntetéseket kellett elviselnie az egyházban töltött évei alatt.

A Szcientológia visszáságait feltárni szándékozó The Underground Bunker weboldal szerint a színésznő nemcsak az egyházról szerzett tapasztalatait osztja meg a nyilvánossággal, de producerként beállt egy olyan sorozat mögé, amely azt kívánja bemutatni, hogy a Szcientológia miképp szakítja szét a családokat.

Jerry Stiller, Kevin James és Leah Remini a Férjek gyöngye című sorozatban Forrás: CBS

Az oldal szerint Remini sorozatát már javában forgatják, és azt sem tartják kizártnak, hogy a műsor még idén ősszel adásba kerülhet.

Hogy melyik csatorna vállalja be, hogy leadjon egy, a Szcientológiát nyíltan támadó műsort, azt nem hozták nyilvánosságra, de a Tony Ortega újságíró által üzemeltett weblap szerint nem ez lesz az egyetlen olyan műsor az adón, ami a Szcientológia családelidegenítő tevékenységével foglalkozik.