Esetlen pszichiáter eredt a rejtélyes gyilkosságok nyomába

Profilozók
Vágólapra másolva!
Rejtélyes gyilkosságok történnek Párizs utcáin, a rendőrség azonban hiába nyomoz az elkövetők után. A kicsit esetlen kriminálpszichológus, Chloé Saint-Laurent segítségével mégis sikerül felderíteni a titokzatos ügyeket. A hatodik évadával folytatódik a Profilozók című francia krimisorozat az AXN műsorán.
Vágólapra másolva!

Új évaddal folytatódik a francia krimisorozat, amelyben a főszereplő, Chloé Saint-Laurent pszichiáter, kriminológus megfejti a gyilkosok nem mindennapi gondolkodásmódját, így rengeteget segít a párizsi gyilkossági csapatnak.

A hatodik évaddal folytatódik a Profilozók Forrás: AXN

A sorozatban feltűnő karakterek egytől egyig igazi egyéniségek, Hyypolite, a hazug szoknyavadász, Fred, a határozott nő, Lamarck és Matthieu, a makacs, de jószívű parancsnok eleinte kétkedve fogadták a színes ruhákat viselő, kissé esetlen kriminálpszichológust, ám az eredményeket látva végül elismerik a tehetségét - áll a csatorna közleményében.

A hatodik évadban Chloé - egy pszichiátriai intézetben eltöltött hosszabb időszak után - visszatér a bűnügyi nyomozó részleghez, amely még mindig nem heverte ki a Fred halála okozta megrázkódtatást. Mivel terepmunkát nem végezhet, Lamarck az irattárban talál számára új feladatot.

A Profilozók hatodik évadának első része június 28-án látható az AXN műsorán.