A Berkesi Judit-féle bögre-ügynek volt előzménye

Vágólapra másolva!
Korábban már kapott egy bögrét a szövetségi kapitány, ez a második csak ráadás volt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, különös ajándékkal kedveskedett Bernd Storck szövetségi kapitánynak az M4 Sport, miután többször is kétmillió fölötti nézettséget produkált a válogatottal. A szövetségi kapitány egy szimpla bögrét kapott, elfogadta, de sietve közölte, hogy odaadja a csapatnak, hiszen az ő érdemük a nyolcaddöntő, a csoportgyőzelem. Nyilván nem arany Rolexet várt a néző, de nem is egy százforintos holmit.

Forrás: M4 sport

Az MTVA reagált a cikkekre, kiderült, hogy Berkesi Judit, az M4 Sport riportere a szakmai együttműködést köszönte meg jelképesen Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának a vasárnapi, belgák elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntő után.

A bögre-ügynek van előzménye: a tájékoztatás szerint a júniusi német-magyar felkészülési mérkőzés előtt az M4 Sport stábja járt Bernd Storck szülővárosában, a Gelsenkirchen közelében fekvő Hernében.

"A városban járva bukkant a stáb egy bögrére, amit viccesnek találtak, megvették, odaadták a kapitánynak, aki jót nevetett rajta. Erre emlékezve adott neki a tévéstáb egy másodikat is Franciaországban, ezzel köszönve meg jelképesen, hogy az Eb előtt és alatt partnerként tekintett rájuk. A bögre a stáb, és nem az MTVA ajándéka volt" - írták.