A tévézőkön múlt, túléli-e a szőke nő

Tara Reid
Vágólapra másolva!
Az elképesztően népszerű katasztrófafilm-sorozat, a Sharknado legutóbbi része jókora cliffhangerrel ért véget, és a Sharknado 3: Oh Hell No! premierjét követően a nézők a közösségi médiában dönthették el, hogy az Amerikai pite-filmekből ismert Tara Reid karaktere visszatérjen-e a folytatásra. Egy év után kiderült, hogy mire szavaztak többen a cápavihar rajongói.
Vágólapra másolva!

A tornádókból cápákat potyogtató Sharknado 2013-ban robbant be a köztudatba, és olyan csodát tett, amire csak kevés tévéfilm képes. A mindössze kétmillió dollárból összedobott, direkt ZS-kategóriás katasztrófafilmre három vetítés alatt több mint 5 millióan voltak kíváncsiak, így a film három hét alatt SyFy csatorna legnézettebb saját gyártású műsorává lépett elő.

Az égből hulló cápákat imádták a nézők Forrás: SyFy

A sikert követőn készült két folytatás, és a tavaly júliusban bemutatott harmadik rész egy jókora cliffhangerrel zárult: úgy tűnt, hogy a főhős feleségét alakító Tara Reidet (Amerikai pite, Buliszervíz) agyoncsapja egy űrhajó roncsdarabja. Az alkotók viszont a nézőkre bízták a színésznő sorsát, és a Twitteren az #AprilLives és #AprilDies szövegekkel lehetett szavazni, hogy April Shepard visszatérjen-e a folytatásra.

Sharknado: The 4th Awakens, Tara Reid Forrás: SyFy

A szavazás végeredményét egészen mostanáig nem tette közzé a csatorna, de júliusban érkezik a Sharknado negyedik része, úgyhogy eljött a nagy pillanat: a lenti videóból kiderül, hogy a szebb napokat látott, plasztikrémmé változott Reid ott lesz-e a folytatásban.

A Sharknado: The 4th Awakens július 31-én kerül adásba Amerikában, és ha szerencsénk van, akkor a harmadik részhez hasonlóan itthon is a tengerentúli premierrel egy időben láthatjuk majd a folytatást.