Hiába várták a Belga együttest és az X-faktorost a fesztiválon

Király L. Norbi: "Azt hitték, az érettségi után továbbtanulok..."
Vágólapra másolva!
Sem a Belga, sem Király L. Norbi nem lépett fel az Egri Kibbervik Feszten.
Vágólapra másolva!

„Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az Egerben lévő, Kibbervik Fesztiválon nem veszünk részt. Sajnos a kiderült infók alapján és a szervező megbízhatatlansága miatt, minden nagyobb zenekar és az oldalakon szereplő technikus is lemondta a megjelenést" – írta ki oldalára Király L. Norbi, aki szerint „a rendezői szavahihetőség hiányában esélye sem volt a bulinak."

Király L. Norbi Forrás: Facebook/Király L. Norbert

„Akik kitelepültek kínálatukkal, sátrukkal, velük lélekben ott vagyunk, ott vagyok és remélem, több ilyen vagy hasonló helyzetet nem kell senkinek sem átélnie" – írta a csalódott X-faktoros, aki szerződést sem írt alá a fellépésre.

A Kibbervik Fest első napjára Zalatnay Sarolta-koncertet, RedHeart- és Vágtázó Csodaszarvas-fellépést ígértek a szervezők, szombatra Kelemen Kabátban, Felső tízezer, Belga, Király L. Norbi, Falusi Mariann, The Houdinis volt a programban, többek között. A szervezők jelezték, hogy „a fellépőkre vonatkozólag a változás jogát fenntartják", de „kizárólag programbővülés várható."

A Belga zenekar Forrás: Origo

Szombat dél tájban már lehetett tudni, hogy a Belga sem utazik a helyszínre: „Mielőtt valaki napszúrást kapna, ne induljon el ma a Kibervikk fesztiválra Egerbe, nem játszunk" – írták.

A szervező céget megkerestük, válaszukat itt olvashatják.