Geszti Péter visszatér az RTL Klubra

Geszti Péter
Geszti Péter, Origo interjú 2016.01.01.
Vágólapra másolva!
Gesztit megszerették a csatornánál az X-faktoros évek alatt, ősszel újabb tehetségkutatóban, a Kicsi Óriásokban zsűrizik.
Vágólapra másolva!

"Az ősszel induló gyermek-tehetségkutató műsorunk zsűrijében valóban ott lesz Földes Eszter színésznő, Spáh Dávid rendező és Geszti Péter kreatív szakember. Esztert jól ismerjük, hiszen a nagyon sikeres Válótársak című heti filmsorozatunkban is ő játssza az egyik női főszerepet, a sorozat második évadának forgatása mellett a Kicsi Óriásokban is számítunk rá" - nyilatkozta Herman Péter kreatív producer.

Geszti Péter Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Geszti Péter munkabírásáról többek között az X-Faktorban is megbizonyosodhattunk. Spáh Dávid pedig rendezőként is bizonyított már. Péter és Dávid gyerekszínészek voltak, míg Eszter színészcsaládból származik, így pontosan tudják milyen fiatalon közönség előtt szerepelni" – árulta el a Blikknek.

A felvételek hamarosan indulnak, a gyerekek nyári táborba mennek, ott profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban versenyző kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból.

A Pequenos Gigantes formátum hazai verziója nyár végén, ősszel indulhat az RTL Klubon.