Szégyelli magát a drogosan hisztériázó színésznő

Selma Blair
Vágólapra másolva!
Selma Blair, a Nyugi, Charlie! és az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy sztárja még a hét elején borult ki egy Mexikóból érkező repülőjáraton, ahonnan mentővel kellett elszállítani. A színésznő most közleményben kért bocsánatot viselkedéséért.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a 44 éves színésznő négyéves kisfiával, Arthurral és exbarátjával, a gyermek apjával töltötte a hétvégét a mexikói Cancunban, és a hazafelé tartó repülőn annyira rosszul lett, hogy a leszállást követően már mentősök várták a Los Angeles-i Nemzetközi Reptéren, és azonnal egy helyi kórházba szállították.

Blair – akinél utóbb tablettákat találtak, amik mellé némi bort is elfogyasztott – olyasmiket kiáltozott egy csak általa látott férfiról, hogy „Megégeti az intim részeimet. Nem hagy enni és inni. Bánt. Meg fog ölni!"

Selma Blair az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügyben Forrás: FX

A sztár egy nappal később törte meg a csendet a kínos incidenssel kapcsolatban: a Vanity Fairnek küldött egy nyilatkozatot, amelyben elismeri, hogy hibázott és nagyon szégyelli magát.

Miután részt vettem a fiammal és az édesapjával egy csodás utazáson, az alkoholt gyógyszerekkel kevertem, ami teljes képszakadást okozott nálam, és amitől olyasmiket mondtam, amiket nagyon megbántam.

A fiam szerencsére az apjával együtt elaludt, és fülhallgató volt a fején, így legalább ő nem hallotta. Nagyon komolyan veszem ezt a dolgot, és ezennel bocsánatot kérek minden utastól és a személyzettől is, akiket megzavartam, ezenkívül nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki a segítségemre volt. Egy esendő emberi lény vagyok, aki időnként követ el hibákat, de elönt a szégyen, ha erre az esetre gondolok. Igazán nagyon sajnálom" – olvasható Selma Blair közleményében.

Selma Blair a Kegyetlen játékokban Forrás: Melissa Moseley / Kobal / The Picture Desk