Bomba nő veti ki a hálóját a fiatal Bruce Wayne-re

Maggie Geha
Vágólapra másolva!
Pár napja még arról írtunk, hogy a Gotham című sorozat lecseréli az egyik fiatal szereplőjét egy jóval szexibb karakterre, mostanra pedig már azt is tudjuk, hogy ki fogja alakítani az embereket megbabonázó ökoterrorista Poison Ivyt.
Vágólapra másolva!

A Batman felbukkanása előtti évekre koncentráló Gotham első két évadjában Clare Foley keltette életre az árva Ivy Peppert, akit a sorozat írói a Poison Ivy néven ismert ökoterrorista és szupergonosz fiatalkori énjeként mutattak be.

Clare Foley a harmadik évad első epizódjával búcsúzik a Gothamtől Forrás: FOX

A szériát vetítő Fox csatorna viszont a harmadik szezonra már egy gyerkőcnél jóval idősebb szereplőként akarta viszont látni a híres női figurát, így az ősszel érkező új évad első részében látványosan „megöregítik” a tinédzser évei elején járó kislányt.

Maggie Geha tökéletes választásnak tűnik az idősebb Poison Ivy szerepére Forrás: AFP/2013 Getty Images/Cindy Ord

Clare Foley helyét Maggie Geha veszi át, akit a nézők legutóbb a Ted 2 című komédiában láthattak Mark Whalberg oldalán. Ivy Pepper tehát nem tűnik el, csak átesik egy furcsa és drámai átváltozáson, és a színészcserét bejelentő sajtóközlemény tanulsága szerint a korábbinál jóval komolyabb szerepet fog betölteni a sorozatban:

"Az Indian Hillből érkezett szörnnyel való találkozását követően Ivy Pepper újjászületik, és egy lépéssel közelebb kerül ahhoz a Poison Ivy nevű DC szuperbűnözőhöz, akivé később fog válni."

"Az immáron 19 éves nő, tudatában hihetetlen vonzerejének, ki is szemeli magának a fiatal Bruce Wayne-t."

A Gotham szeptember 19-én startoló harmadik évadjában viszont nem Maggie Geha lesz az egyetlen új szereplő, hiszen olyan eddig nem látott karakterek felbukkanására lehet számítani, mint Valerie Vale az Egyszer volt, hol nem volt-ból ismerős Jamie Chung alakításában. Érkezik továbbá Solomon Grundy, a Mad Hatter és Talon, de róluk még nem tudni, hogy kik által kelnek majd életre a képernyőn.