Fiatalabb fiúval él számos hollywoodi színésznő

Eva Longoria, Tony Parker
Az igazi Eva Longoria és volt férje a színésznő viaszmásával pózol
Vágólapra másolva!
Még mindig közfeltűnést kelt, ha egy híres nőnek lényegesebben fiatalabb a szerelme. Bemutatunk tíz tévésztárt, akinek a barátja sokkal később született nála, mégis nagy boldogságban élnek (vagy éltek sokáig) együtt.
Vágólapra másolva!

Anna Camp és Skylar Astin – Korkülönbség: 5 év

A két színész története igazán romantikus, hiszen közös filmjük, a Tökéletes hang után kezdtek el randizni, még 2013-ban. A 33 éves színésznő januárban jelentette be az eljegyzésüket az Instagramon egy nagyon édes szelfivel, amelyen 28 éves párja oldalán a gyűrűjét mutogatja. A fotó mellett az „ő feltette a kérdést, én pedig IGENT mondtam" mondat olvasható. A sztárpár a hírek szerint Hawaiin ünnepelte az eljegyzést, és A férjem védelmében sztárjának legújabb Instagram-fényképe szerint három hónap múlva állnak az oltár elé.

Amy Schumer és Ben Hanisch – Korkülönbség: 5 év

A nagyszájú komika, az Inside Amy Schumer című humoros sorozat 35 éves sztárja és bútortervező szerelme között is öt év van. A pár idén januárban kezdett el randizni, így még csak néhány hónapja vannak együtt, Schumer azonban szemmel láthatóan egyszerűen ragyog kedvese oldalán – biztos nagyon boldogok együtt, és még sok szép közös év vár rájuk.

Ewwwwww

@amyschumer által közzétett fénykép,

Robin Wright és Ben Foster – Korkülönbség: 15 év

A Kártyavár sztárja és a Sírhant művekben látott színész között már nem olyan elenyésző a korkülönbség, mint az eddig említett párok esetében, hiszen míg Sean Penn exe már ötvenéves, addig Foster még csak 35 – a gyönyörű színésznőn azonban egyáltalán nem látszik a kora, így igazán remekül mutatnak együtt közös képeiken. A két sztár a Rampart című 2011-es film forgatásán ismerkedett meg egymással, majd 2012 elején kezdtek találkozgatni. Ezután igazi „se vele, se nélküle" kapcsolat alakult ki köztük: először 2014 novemberében, utoljára pedig 2015 elején bontották fel az eljegyzésüket.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Mariah Carey és Nick Cannon – Korkülönbség: 11 év

A 46 éves aranytorkú énekesnő és az America' s Got Talent műsorvezetőjeként ismert Nick Cannon között több mint tíz év van, a tetemes korkülönbség mégsem akadályozta meg, hogy hat évig éljenek harmonikus házasságban. A boldog éveknek azonban sajnos 2014-ben vége szakadt: szakításuk híre abban az évben járta be a világsajtót, 2015-ben pedig hivatalosan is benyújtották a válókeresetet. A sztárpárt azonban örökre összekötik ikreik, az ötéves Moroccan és Monroe.

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

Eva Longoria és Tony Parker – Korkülönbség: 7 év

A Született feleségek 41 éves sztárjánál második férje, a kosaras Tony Parker hét évvel volt fiatalabb. A korkülönbség azonban most már egész biztosan nem zavarja egyik felet sem, hiszen 2011-ben, valamivel több mint három év házasság után elváltak. Longoria azóta egy magánál idősebb párt választott, de a 7 lehet a szerencseszáma, hiszen a 7 év korkülönbséghez új kapcsolatában is ragaszkodott: nemrégiben ment hozzá a 48 éves mexikói tévéshez, José Antonio Bastónhoz.

Az igazi Eva Longoria és volt férje a színésznő viaszmásával pózol Forrás: Mark Ralston / AFP

Jennifer Aniston és John Mayer – Korkülönbség: 9 év

Hihetetlen, de egykori kedvenc jóbarátunk már 47 éves! Aniston még 2008–2009 folyamán randizott a nála jóval fiatalabb zenésszel, John Mayerrel, s habár – ahogy az a lenti képen is látszik – igazán szép pár voltak, kissé viharos szűk egy év után búcsút mondtak egymásnak. A színésznő azóta Justin Theroux oldalán találta meg a boldogságot (tavaly augusztusban hozzá is ment), így a jelek szerint vonzódik a fiatalabb férfiakhoz – igaz, a színész-forgatókönyvírónál mindössze két évvel idősebb.

Forrás: Rich Schmitt / AFP

Jennifer Lopez és Casper Smart – Korkülönbség: 17 év

Az újabban a Shades of Blue című zsarusorozatban látható 46 éves színész-énekesnő nála 17 évvel fiatalabb háttértáncosával jött össze, majd 2014-ben, majdnem két és fél év után szakítottak. Idén májusban azonban kiderült, hogy a duó újból együtt van – hivatalosan ugyan nem erősítették meg a dolgot, de azóta rendszeresen együtt kapják őket lencsevégre a paparazzók. J.Lónak egyébként nagyon is határozott véleménye van az „idősebb nő-fiatalabb férfi" jelenségről.

Elég legyen! Idősen is kívánatosak vagyunk, randizhatunk fiatalabb pasikkal, és mindez már nem tabu. A férfiak évek óta ezt csinálják, nem olyan nagy ügy" – nyilatkozta a sztár 2014 végén a Self magazinnak.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Julianna Margulies és Keith Lieberthal – Korkülönbség: 6 év

A férjem védelmében ötvenéves sztárja 2007-ben ment hozzá a Harvard jogi karán végzett Keith Lieberthalhoz, aki hat évvel fiatalabb nála. Egy évvel később megszületett kisfiuk, a jelenleg nyolcéves Kieran is (az alábbi bájos fotón tavaly májusban a hollywoodi Hírességek Sétányán láthatók, ahol Margulies épp akkor kapott egy csillagot). Hozzájuk közel álló források szerint a színésznőnek és szerelmének „sziklaszilárd" a kapcsolata.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Allison Janney és Philip Joncas – Korkülönbség: 20 év

Ezzel a két évtizedes különbséggel egyértelműen Az elnök emberei, a Mr. Sunshine és a Masters of Sex 56 éves sztárja listánk győztese. Sokaknál kiverte a biztosítékot, amikor az amúgy remek formában lévő (legalább egy tízest simán letagadhatna) Allison Janney tavaly szeptemberben a 36 éves produkciós menedzserrel, Philip Joncasszal az oldalán jelent meg az Emmy-gálán. Pedig a pár akkor már vagy egy éve együtt volt, és azóta is együtt járnak a különféle díjátadókra.

Forrás: Jonathan Leibson / Getty Images North America / AFP

Geena Davis és Reza Jarrahy – Korkülönbség: 15 év

A Thelma és Louise 60 éves sztárja, az Oscar-díjas Geena Davis – akit legutóbb A Grace klinikában láthattunk – 15 évet ver férjére, a plasztikai sebész Reza Jarrahyre, akihez 2001-ben ment hozzá, és Geena már 46 is elmúlt, amikor kislányt szült neki, ikerfiaiknak pedig 48 évesen adott életet. Davis és Jarrahy stabil házassága az egyik legjobb ellenpélda arra, hogy egy nemrég készült felmérés szerint minél kevesebb a korkülönbség egy pár tagjai között, annál tartósabb lesz a kapcsolat. A plasztikai sebész már a színésznő negyedik férje, és Davisnek korábban mindig olyan házastársai voltak (köztük Jeff Goldblum és Renny Harlin rendező), akikkel csak pár év választotta el őket egymástól – úgy tűnik, nála határozottan bevált a nagy korkülönbség.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP