Véget érhet az Agymenők

The big bang theory SQUARE FORMAT
The big bang theory Serie TV Saison 8 2014 Episode 2 The Junior Professor Solution Jim Parsons Kaley Cuoco Johnny Galecki Melissa Rauch Simon Helberg Kunal Nayyar Collection Christophel © Chuck Lorre Productions / Warner Bros Television
Vágólapra másolva!
A Rajt alakító Kunal Nayyar szerint az idén októberben induló tizedik évad lehet az utolsó az Agymenők történetében.
Vágólapra másolva!

A kockák életéről mesélő sitcom kilencedik szezonja május közepén került adásba, és a CBS máris betervezte a folytatást. Miközben a csatorna eddig nem közölte az irányú terveit, hogy elkaszálnák a sorozatot, Kunal Nayyar arról számolt be, hogy a tizedik az utolsó olyan évad, amire a színészekkel szerződést kötöttek.

Ha ezután is folytatódik a show, én biztos nem mondanék nemet. Az írók még mindig nagyszerű részeket írnak a számunkra, szerintem nincs olyan színész, aki egy ilyen remek helyzetben azt mondaná, hogy kiszáll" – nyilatkozta Nayyar.

A show producerei, Steven Molaro és Chuck Lorre, mellettük Kaley Cuoco, Jim Parsons és Kunal Nayya Forrás: Mark Davis / Getty Images North America / AFP

Korábban egyébként a Sheldont játszó Jim Parsons és a Pennyt megformáló Kaley Cuoco is biztosították a rajongókat, hogy szívesen folytatnák a tizedik évad után is – így reménykedhetünk benne, hogy csak valami adminisztratív késlekedésről van szó a csatorna részéről.