Nem venné vissza a szerepet Éjjel-nappal Zsófi, aki Dóri

Kovács Dóri, ÉNB Zsófi
Vágólapra másolva!
Az Éjjel-nappal Budapest Zsófijaként lett ismert, de ez elmúlt egy évben már nem szerepelt az RTL Klub fikciós sorozatában. A napokban feltűnt mentorként a Farm-on, máig felismerik, zenei karrierje pedig szépen ível felfelé - többek közt ezekről mesélt Kovács Dóri az Origónak.
Vágólapra másolva!

A szériát azért hagyta abba, hogy a zenére tudjon koncentrálni, a dj-zéshez az Éjjel-nappal Budapest hozta meg a kedvét. "Szerencsére jól haladok, kemény egy évet áldoztam arra, hogy ideáig eljussak. Még a sorozatban voltam, amikor letettem a dj-vizsgát, de a papír mellé rengeteg tapasztalatot, rutint kellett szereznem ahhoz, hogy jól működjek. Az első fellépésem októberben volt, azóta sok bulin túl vagyok, most már minden péntek és szombat este zenélek valahol. Nincs már olyan borzalmas lámpalázam, mint az elején volt, magabiztosabb lettem"- mesélte.

Már nincs lámpaláza a fellépések előtt Forrás: Kovács Dóri

Egész életemben érdekelt a zene és a tánc, de

Énekhangom nincsen, de a cselekményből kifolyólag meg kellett tanulnom a lemezekkel bánni, mikor Zsófi dj-ként próbálta ki magát. Ekkor láttam, hogy ez milyen jó, így vissza tudom integrálni a zenét az életembe."

Sok a pozitív csalódás

Az ismertségét előnyként is hátrányként is érezte már, mint mondja, sok diszkó tulajdonosa gondolja azt, hogy egy ismert arc több embert vonz a szórakozóhelyre, viszont azt társítják ehhez, hogy zenélni biztosan nem is tud. "Ennek a nagy részét sikerült legyőzni, mert szinte mindenhonnan az volt a visszajelzés, hogy nem gondolták volna, milyen jó bulit tudok csinálni.

Szerencsére ezek a pozitív hírek gyorsan terjednek, de sok időbe telt, mire elértem" - mondta.

Nehezen hiszik el, hogy tényleg ért a zenéhez Forrás: Fortuna Klub

Karakterét nem játszaná tovább

A forgatások hiányoznak neki, viszont karakterét ugyanúgy már nem vinné tovább. "Zsófi utolsó egy éve élhetetlen volt, az a szerep nem hiányzik, de a kollégák és a hangulat nagyon. Most is vannak alakulóban szerepek, de ezekről még nem mesélhetek."

A Farm adásaiban is feltűnt mentorként, élvezte a vidéki létet, mindent kipróbált a tanyán. "Nem követtem a műsort, egy éjszaka alatt pótoltam be az utolsó hónapot. Érdekes karakterekkel találkoztam, mindegyikük jópofa a maga nemében. Tudtam, hogy csak egy napig tart ez a nomád élet, így könnyen vettem, érdekes élmény volt kútból húzni a vizet, kaszálni, tehenet fejni. Mikor beköltöztem, a telefont kint kellett hagyni, és úgy kapcsolt ki egy nap alatt az agyam, hogy mikor elköltöztem a lakóktól, eszembe sem jutott, hogy mi lehet kint a külvilágban.